Online training: Jouw idee in 5 weken online

Boost Yourself

In 5 dagen weer focus, helderheid en richting in je bedrijf

Je ontwikkelt je in rap tempo

MultiDonnas, ook wel bekend als Multipassionates, Multipotentials, Multipotentialites, Multitalents, groeien snel. Zodra het ene idee is gerealiseerd, dient het volgende zich alweer aan. Als MultiDonna ontwikkel je jezelf in een razend tempo, gedreven door nieuwsgierigheid en altijd op zoek naar nieuwe kennis, ervaringen en creaties. 

Het is daarom begrijpelijk dat je af en toe even tot stilstand komt en moet heroriënteren. 

Deze momenten kunnen ongemakkelijk aanvoelen, omdat je graag vooruit wilt, maar even niet precies weet hoe en wat.
Je hebt een brede interesse en hebt zoveel vaardigheden. 

en je kunt zoveel. Je hebt een schat aan kennis en ervaring vergaard. Maar hoe nu verder?

Wat de meeste MultiDonnas in zulke situaties DOEN is op zoek gaan naar een (andere) business coach. Ze gaan COACH HOPPEN in de hoop de ultieme sleutel te vinden om van hun bedrijf een groot succes te maken.

Misschien heel ontnuchterend.
Die is er niet! De beloofde gouden bergen bestaan niet.

kurt-cotoaga-cqbLg3lZEpk-unsplash

Nu niet, in de toekomst niet

Jij loopt niet een recht pad van A naar B. Nu niet en in de toekomst niet. Je bent anders bedraad. Jouw behoefte aan afwisseling, uitdaging en verandering is groter dan bij anderen. Wat nu voor jou klopt kan over een half jaar al volledig verouderd zijn. Te lang vasthouden aan iets, maakt dat de energie verdwijnt en je enthousiasme afneemt.

Dit is een terugkerend fenomeen.
Dit is onderdeel van wie je bent. Daarom is het zo belangrijk dat je gaat zoeken naar manieren om hiermee om te gaan.
En dan niet buiten jezelf, maar in jezelf.

Boost Yourself in 5 dagen

Wanneer je een persoonlijke groei hebt doorgemaakt of nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden hebt opgedaan, kan het zijn dat wat je nu aan het doen bent niet meer bij je past. 

Je rijdt op een rotonde
en weet niet welke afslag te nemen en welke keuzes te maken. Hoeveel rondjes heb je al gereden? Hoeveel rondjes ga je nog rijden? Met behulp van deze online training - die je elke keer weer tevoorschijn kunt halen als je op een rotonde terecht komt - krijg je weer focus, helderheid en richting.

martin-reisch-UB8-yJNkvVc-unsplash

Want met deze training zorg je dat jij en je bedrijf voortdurend uitgelijnd zijn. Dat het klopt wat je doet. Dat het goed voelt wat je doet. Dat je er 100% achter staat wat je in de wereld zet. Hierdoor blijft je energie en je enthousiasme hoog. En dan word je een magneet die mensen aantrekt! Mensen willen weer bij je zijn en met jou samenwerken. 

  • Wat maakt deze online training bijzonder?

  • Twee trainers. De ene richt zich op jouw persoonlijke uitlijning, de andere richt zich op jouw bedrijf. Een gouden combi. 

  • Je zoekt niet langer naar antwoorden buiten jezelf. Maar je leert jezelf coachen.

  • De online training blijft beschikbaar en kun je telkens weer opnieuw gebruiken als je op een rotonde komt.

  • Je bespaart behoorlijk wat geld wat je anders uit zou geven aan business coaches.

  • Een betaaldbare training, omdat we het belangrijk vinden dat je leert jezelf te coachen ipv afhankelijk wordt van business coaches.

Investering training

  • Vijf video modules business coaching waardoor je altijd precies weet wat te doen om jouw ideale klanten aan te trekken. 
  • Vijf video modules energetische coaching op blokkades, zodat je meer succes en overvloed gaat ervaren. 
  • Werkboek met opdrachten.

€ 195, exclusief BTW

Jouw idee in 5 weken online

Jouw trainers

Personal Coaching Multipassionates

Mijn naam is Dionne Hendriks, Multipassionate in hart en nieren. Transformatie- en Business coach voor veelzijdige vrouwen die een bedrijf willen bouwen dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

Inmiddels heb ik al meer dan 100 vrouwen mogen helpen met het bouwen van hun bedrijf. En nog elke dag geniet ik van hun groei en ontwikkeling. Multipassionates hebben een andere aanpak nodig dan ondernemers die het heerlijk vinden om zich te specialiseren in één ding en daar jaar in jaar uit mee bezig te zijn. Met mijn ervaring van de afgelopen jaren, kan ik je als geen ander helpen met jouw bedrijf.

Grietje Voeten Trainer MultiPassionates

Deze training geef ik samen met mijn energetisch Coach Grietje Voeten. Zij geeft elke week een energetische sessie zodat blokkades en belemmerende overtuigingen opgeruimd worden, jij heerlijk in de flow kunt werken en echt kunt doorpakken. Niets staat je meer in de weg.

Ben jij ook zo klaar met de (onbewuste) manieren waarop jij jezelf vertraagd, je eigen succes in de weg zit en zelfs je geluk en je energie tegenhoudt. Geniet dan van het energetisch opschonen en voel hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn. 
Deelnemers van vorig jaar gaven aan zich beduidend lichter te voelen en gemakkelijker klanten aan te trekken.

Scroll naar boven