business coach traject Multipassionates

1 op1 Business Coach Traject

Snelle ontwikkeling
Je bent een Multipassionate ondernemer met meerdere passies, talenten, interesses én je ziet overal mogelijkheden en kansen. Je ontwikkelt je in rap tempo waardoor wat een half jaar geleden nog goed voor je voelde, nu al niet meer klopt. Het tempo ligt soms zo hoog dat anderen je niet meer kunnen volgen en klanten uitblijven.

Ideeën fontein
Je bruist van de ideeën, het ene idee is de deur nog niet uit en het volgende idee dient zich alweer aan. Het is lastig om focus te houden. Zeker als het even tegenzit of wat stroperiger wordt, dan is het gemakkelijker om met een nieuw idee in zee te gaan dan stick to your plan. Die continue stroom aan ideeën is een talent maar ook een grote valkuil die het bouwen van een bloeiend bedrijf behoorlijk in de weg kan staan. Waar begin je, welk idee pak je op, welk idee parkeer je en wat laat je overwaaien? 

Het gaat alle kanten op
Je mist focus en richting en vliegt alle kanten op. Je aanbod is versnipperd en je bent je geloofwaardigheid aan het verliezen door alles wat je steeds oppakt en misschien wel niet afmaakt. Het is voor jouw volgers niet duidelijk meer waar je voor staat en waar je in gelooft. 

Geen kleine niche
Je hebt uitdaging, afwisseling en vernieuwing nodig. Daarom werkt het kiezen van een kleine niche niet voor jou. Je zoekt een manier van ondernemen die past bij je veelzijdige persoonlijkheid. Hoe bouw je een duurzaam bedrijf waarbij er toch ook ruimte is om te experimeteren en te vernieuwen. Welke unieke combinatie kun jij maken van jouw passies of wat is de rode draad in je bedrijf?

100 in een dozijn
Je wilt een eigen bedrijf starten maar je hebt geen idee hoe het aan te pakken. Hoe je dit in een leuk concept giet en je jezelf onderscheidend positioneert. Er is al zoveel van hetzelfde en als je iets niet wilt is het wel 100 in een dozijn zijn. Als jij je eigenheid hebt gevonden, maakt het je niet meer uit wat anderen doen. Jij bent uniek en dat straal je ook uit.

Uit je comfortzone
Natuurlijk kun je op je eigen houtje ergens een online training volgen maar je weet van jezelf dat je een stok achter de deur nodig hebt om door te pakken. De kans is groot dat je anders voortijdig afhaakt. Daarnaast hebben we allemaal blinde vlekken en weet je ook dat als je uit je comfortzone moet stappen, je allerlei excuses bedenkt. Gevolg: uitstel of zelfs afstel. En voordat je het weet spat je droom van een succesvol bedrijf uiteen. Hoe zonde is dat?

Persoonlijke ontwikkeling & zakelijk succes gaan hand in hand
Veel ondernemers werken IN en AAN hun bedrijf maar vergeten iets heel belangrijks: ZICHZELF. Je kunt nog zo'n fantastisch idee en een geweldige strategie of funnel hebben, maar je neemt jezelf altijd mee! Daarom is de coaching niet alleen gericht op het bouwen van een bedrijf maar ook op jouw persoonlijke ontwikkeling. 

MultiDonnas, the multipassionate way of life, work & Business

Investering 1 op 1 traject

De investering voor dit traject is € 659,- exclusief btw.
In dit traject ga je keuzes maken die 100% bij je passen zodat je een uniek bedrijf neerzet dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid.

Het 1 op 1 traject bestaat uit vier business coach sessies van ongeveer anderhalf uur. Tijdens het traject kun je me altijd mailen als je een vraag hebt. Ook krijg je opdrachten waarmee je tussendoor zelf aan de slag gaat en verdieping aan kunt brengen. Zodat je aan het einde van het traject een stevige basis hebt staan voor je bedrijf, dat toffe idee uitgewerkt hebt of je bedrijf naar the next level hebt gebracht.

Wil je direct starten? Klik dan op de oranje knop. Wil je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek, stuur me dan een mail.

Business boost Multipassionates

Stel je vraag

'Als ik nu tegenover je zit, welke vraag zou je me dan willen stellen?

- Hoe combineer ik verschillende passies in mijn bedrijf?
- Wat is de rode draad in alles wat ik doe? 
- Ik wil een eigen bedrijf starten maar waar begin ik?
- Mijn aanbod is nu los zand, hoe kan ik hier meer een geheel van maken?
- Ik kan zoveel en vind zoveel leuk, wat is dan een strategisch goede keuze?
- Mijn klanten blijven uit, wat doe ik verkeerd?
- Ik ben teveel ballen in de lucht aan het houden en wil dit veranderen, maar hoe?
 - Welk verdienmodel zou voor mij kunnen werken?
 - Ik heb allerlei ideeën, welke pak ik op en welke niet? 
 -Hoe krijg ik meer focus en structuur in mijn bedrijf?
 -Ik zie door de bomen het bos niet meer, wat nu?
- Ik ben introvert, hoe ga ik om met zichtbaar zijn?
- Anders......

Business Coach Traject

Ik denk met je mee, stel kritische vragen, daag je uit en zet mijn 1001 ideeën brein in om samen met jou iets unieks te creëren. Ik zie namelijk over mogelijkheden en kansen. Het zijn er zoveel dat ik nog drie nieuwe levens nodig heb om ze zelf allemaal te verwezenlijken. Daarom kun je mijn brein lenen tijdens onze sessies.

Door mijn ervaring als Business coach & Transformatie Coach weet ik dat het bouwen van een succesvol bedrijf onlosmakelijke verbonden is met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Veel ondernemers werken IN én AAN hun bedrijf maar vergeten iets heel belangrijks: ZICHZELF. Je kunt nog zo'n fantastisch idee en een geweldige strategie of funnel hebben, maar je neemt jezelf altijd mee! Ga je met mij aan de slag voor je bedrijf, dan krijg je er dus ook persoonlijke coaching bij.

Wie is jouw business coach?

Mijn naam is Dionne Hendriks, Multipassionate in hart en nieren én verliefd op persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat zakelijk succes en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Daarom coach ik niet alleen veelzijdige vrouwen op business vlak maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb een internationale post HBO gecertificeerde transformatie coach opleiding gevolgd en vind het elke keer weer een cadeau om de transformatie te zien die mijn klanten in korte tijd doormaken. Waardoor ook hun business gaat groeien.

Ik weet feilloos waar de behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. Uit eigen ervaring weet ik wat een Multipassionate ondernemer nodig heeft om te floreren en wat juist averechts werkt. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

'Je moet kiezen voor een niche om een succesvol bedrijf op te bouwen', dat is wat je voortdurend om je heen hoort. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en ik ontdek graag samen wat jouw weg is.

Business coach traject Mulltipassionates

Ervaringen van anderen

Georgette Boehmer

Coach

Nadat ik mijn bedrijf ingeschreven had bij de KVK had ik een sparringpartner nodig om een duidelijker beeld te krijgen van voor wie ik er eigenlijk wilde zijn. Ik vond het heel fijn om dit met Dionne te doen. Ze nam uitgebreid de tijd voor me en heeft me met de juiste vragen en werkvormen gestimuleerd om de juiste doelgroep te vinden. Daarnaast dacht ze met me mee wat betreft statements en teksten voor mijn website. Ook daagde ze me uit om stappen te zetten die ik soms best wel spannend vond. 
 
Dionne is heel toegankelijk, warm in de omgang en gaf me het gevoel me echt te doorzien. Daarnaast weet ze de juiste snaar te raken door de vragen die ze stelt. 
 
Ik zou dit zeker aanraden aan anderen. Wanneer je een stap wil zetten in je eigen bedrijf, een duidelijker beeld wil krijgen of even niet weet welke afslag te nemen, is het altijd fijn om daar met iemand met kennis over te praten. Dionne is daarnaast een heel fijn mens en dan zit ze ook nog op een geweldige plek. Het omrijden meer dan waard!
 

Angelique Anthonijsz- van Gompel

Coach

Ik begon met een inspiratiesessie bij Dionne om te brainstormen. Als ervaren behandelaar en coach in loondienst voelde ik me onzeker bij het naar buiten treden met mijn eigen coachpraktijk.
 
De zandbaksessie hielp op een speelse manier om mijn doelgroep en missie concreter te krijgen. Verder heeft Dionne geholpen om de teksten op mijn website meer klantgericht te maken. Door steeds vanuit klant perspectief te reflecteren.
 
Ik heb me steeds gesteund gevoeld, door Dionne's beschikbaar en verfrissende feedback tussen de sessies door. Blij met de stappen die ik heb gezet. 
 
Dionne in 3 woorden: ruimhartig, deskundig en inspirerend. Bedankt!
 

Scroll naar boven