Do It Yourself TRAVEL

Als Multipassionate heb ik meerdere passies en één daarvan is reizen. Als ondernemer loop ik graag buiten de gebaande paden en kies ik mijn eigen pad. Maar blijkbaar heb ik dezelfde behoefte als ik op reis ga. Ik zal nooit aansluiten bij een groepsreis of een georganiseerde reis.

Daarom heb ik DIY TRAVEL opgericht. Om je te inspireren te reizen op een manier die bij jou past.

Bij DIY TRAVEL vind je reisblogs over roadtrips die ik gemaakt heb mijn mooie routes, fijne logeerplekken, goede restaurants en de mooiste plekken om te bezoeken. En binnenkort ook reisblogs van andere veelzijdige vrouwen die dezelfde manier van reizen belangrijk vinden.

De ware reiziger heeft geen reden nodig om op reis te gaan"

DIY TRAVEL Inspiratie


Wil je naar Argentinië?

Lees dan alles over de fantastische Roadtrip door Patagonië en het noorden van Argentinië. Laat je inspireren, ik weet zeker dat je na het lezen van mijn reisblog ook deze land wil bezoeken met de prachtige natuur en warme cultuur. Ik ben verliefd geworden op het land.

DIY TRAVEL

Do It Yourself Travel staat voor eigenzinnige reizigers die niet het geijkte pad van A naar B willen volgen. Die zelf hun route willen uitstippelen en zelf willen bepalen hoe lang ze ergens over doen. 

Reizen op maat, maar dan Do It Yourself.

Scroll naar boven