Online training: Jouw idee in 5 weken online

Opstellingen voor ondernemers

JIJ en je familie systeem & JIJ en je bedrijf

Een opstelling zet altijd iets in beweging!

Wat gebeurt er toch veel in die onderstroom?
Je kent het gevoel vast wel, er is iets maar ik kan mijn vinger er niet op leggen wat het nou precies is. Maar je voelt dat je in cirkeltjes blijft ronddraaien, dat sommige hardnekkige patronen je blijven achtervolgen, dat er veel meer in je zit dan dat er uitkomt. Dat kan tot uiting komen in je privé leven maar ook in je bedrijf.

Groei blijft uit, zelfvertrouwen blijft een terugkerend issue, altijd weer die twijfel, niet weten wat je wilt, maar weer iets nieuws proberen. En maar door buffelen. Puur op wilskracht. Want dat succesvolle bedrijf moet jou toch ook gewoon lukken....

Been there, done that. 
Tot mijn lichaam zei: GENOEG IS GENOEG. 
Ik had daar naar te luisteren. So is did!

kurt-cotoaga-cqbLg3lZEpk-unsplash

En toen?

Ik ben begonnen met de opleiding Familie opstellingen en systemisch werken. Ik had niet kunnen bedenken hoeveel dit in beweging zou zetten bij mij. Op veel vlakken is er een shift gekomen, maar één springt er met kop en schouders bovenuit: de beweging van wilskracht naar levenskracht, flow. Mensen komen naar me toe, weten me te vinden. Ik sta! Stevig, geaard, krachtig. 

Hoe dan? Ik stond niet op mijn plek in mijn systeem. Ik had nooit kunnen bedenken hoeveel impact dit heeft op mij én de groei van mijn bedrijf. 

Boost Yourself in 5 dagen

Wanneer je een persoonlijke groei hebt doorgemaakt of nieuwe kennis, inzichten en vaardigheden hebt opgedaan, kan het zijn dat wat je nu aan het doen bent niet meer bij je past. 

Je rijdt op een rotonde
en weet niet welke afslag te nemen en welke keuzes te maken. Hoeveel rondjes heb je al gereden? Hoeveel rondjes ga je nog rijden? Met behulp van deze online training - die je elke keer weer tevoorschijn kunt halen als je op een rotonde terecht komt - krijg je weer focus, helderheid en richting.

martin-reisch-UB8-yJNkvVc-unsplash

Want met deze training zorg je dat jij en je bedrijf voortdurend uitgelijnd zijn. Dat het klopt wat je doet. Dat het goed voelt wat je doet. Dat je er 100% achter staat wat je in de wereld zet. Hierdoor blijft je energie en je enthousiasme hoog. En dan word je een magneet die mensen aantrekt! Mensen willen weer bij je zijn en met jou samenwerken. 

  • Wat maakt deze online training bijzonder?

  • Twee trainers. De ene richt zich op jouw persoonlijke uitlijning, de andere richt zich op jouw bedrijf. Een gouden combi. 

  • Je zoekt niet langer naar antwoorden buiten jezelf. Maar je leert jezelf coachen.

  • De online training blijft beschikbaar en kun je telkens weer opnieuw gebruiken als je op een rotonde komt.

  • Je bespaart behoorlijk wat geld wat je anders uit zou geven aan business coaches.

  • Een betaaldbare training, omdat we het belangrijk vinden dat je leert jezelf te coachen ipv afhankelijk wordt van business coaches.

Investering training

  • Vijf video modules business coaching waardoor je altijd precies weet wat te doen om jouw ideale klanten aan te trekken. 
  • Vijf video modules energetische coaching op blokkades, zodat je meer succes en overvloed gaat ervaren. 
  • Werkboek met opdrachten.

€ 195, exclusief BTW

Jouw idee in 5 weken online

Jouw trainers

Personal Coaching Multipassionates

Mijn naam is Dionne Hendriks, Multipassionate in hart en nieren. Transformatie- en Business coach voor veelzijdige vrouwen die een bedrijf willen bouwen dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

Inmiddels heb ik al meer dan 100 vrouwen mogen helpen met het bouwen van hun bedrijf. En nog elke dag geniet ik van hun groei en ontwikkeling. Multipassionates hebben een andere aanpak nodig dan ondernemers die het heerlijk vinden om zich te specialiseren in één ding en daar jaar in jaar uit mee bezig te zijn. Met mijn ervaring van de afgelopen jaren, kan ik je als geen ander helpen met jouw bedrijf.

Grietje Voeten Trainer MultiPassionates

Deze training geef ik samen met mijn energetisch Coach Grietje Voeten. Zij geeft elke week een energetische sessie zodat blokkades en belemmerende overtuigingen opgeruimd worden, jij heerlijk in de flow kunt werken en echt kunt doorpakken. Niets staat je meer in de weg.

Ben jij ook zo klaar met de (onbewuste) manieren waarop jij jezelf vertraagd, je eigen succes in de weg zit en zelfs je geluk en je energie tegenhoudt. Geniet dan van het energetisch opschonen en voel hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn. 
Deelnemers van vorig jaar gaven aan zich beduidend lichter te voelen en gemakkelijker klanten aan te trekken.

Scroll naar boven