MultiDonnas Multipassionate

Het tegen heug en meug door buffelen gevoel

Ken je dat gevoel? Het tegen-heug-en-meug-doorbuffelen-gevoel. Je hebt nergens zin in, je energie voelt stroperig zwaar en je bent futloos. Alle inspiratie is verdwenen. Bij mij ontstaat dit gevoel wanneer ik iets te vaak doe, wanneer ik te lang doorga en wanneer ik te weinig uitdaging voel. Er is dan teveel routine. Heb jij dat ook? Gelukkig weet ik nu wat ik kan doen om dit gevoel te voorkomen. Het overvalt me niet meer en dat maakt een wereld van verschil.

Geheim
Weet je wat mijn geheim is? Nu ik weet wat ik als MultiDonna nodig heb, houd ik daar rekening mee en richt ik mijn leven en bedrijf zo in, dat het bij mijn veelzijdigheid past.  Zo kijk ik bijvoorbeeld maar maximaal 4 maanden vooruit. Ik doe dit, zodat ik kan meanderen met mijn bedrijf. Zodat ik steeds opnieuw kan kiezen waar ik de focus leg, zodat ik de joy die ik voel, kan blijven volgen.

‘Wanneer start de volgende ronde van je Business coach traject?’ vroeg een MultiDonna, die ervan baalde dat ze het coach traject van 14 januari niet kon volgen. Ik kon oprecht antwoorden dat ik het niet wist. Dat is geen marketing truc. Wanneer ik mezelf langer dan 4 maanden vastleg, kan ik er donder op zeggen dat ik tegen heug en meug ga werken, en dat is nou juist wat ik niet meer wil. Dus ik plan niet te ver vooruit.

Je moet plannen
Veel coaches roepen dat je een planning móet hebben voor 2020 want anders kun je je doestellingen niet halen. Ik begrijp volledig wat ze bedoelen, alleen, voor mij werkt het niet. Waarom zou ik iets doen wat niet werkt? Omdat anderen zeggen dat het zo moet? Ik wil doen waar ik energie van krijg en wat goed voelt. Ik wil het vuurtje in me voelen branden, dan ben ik helemaal in mijn element. Daarom maak ik geen lange termijn planning meer. Ik heb mijn eigen flexibele manier van plannen gevonden en dat bevalt me prima.

Het afgelopen jaar stond bol van inzichten zoals deze, nu ik volledig omarm dat ik een MultiDonna ben. Ik begrijp mezelf zoveel beter. Daardoor sta ik veel steviger in mijn schoenen, kan ik nog meer loslaten wat anderen vinden en focussen op wat voor mij werkt! 

Werkt het voor jou om lang vooruit te plannen?

Dionne

P.S. Kijk ook eens bij de MultiDonnas trainingen of er iets bij zit wat jou verder kan helpen in je bedrijf.

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven