Hoe behoud je je geloofwaardigheid als Multipassionate ondernemer met 1001 ideeën?

Workshop: behoud je geloofwaardigheid als Multipassionate ondernemer

Je hebt meerdere passies, talenten en 1001 ideeën. Het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan. Je hebt een grote behoefte aan afwisseling en je houdt ervan om nieuwe dingen te leren, te ontdekken en te creëren. Daardoor ontwikkel je je snel en veranderen je interesses soms ook in een rap tempo.

Je bent een Multipassionate ondernemer en kiezen voor één specialisatie of voor een te nauwe niche past niet bij je veelzijdige persoonlijkheid. Het voelt verstikkend en je aandacht gaat op een gegeven moment vanzelf uit naar iets anders. Je kent het vast wel, het ene moment ben je super enthousiast ergens over en het volgende moment denk je….. is dit het nou?

Je kunt nog zo je best doen om dat vuurtje dat langzaam uitdooft, brandende te houden maar op een gegeven moment lukt dat niet meer. En ondertussen roept dat stemmetje in je hoofd: ‘Je kunt toch niet weer iets anders gaan doen, ze zien je al aankomen, niemand kan je meer volgen?’ En vaak is het je omgeving die dat ook nog eens bevestigt en aangeeft nog maar weinig vertrouwen te hebben in je nieuwe idee of plan. Je geloofwaardigheid wordt steeds minder en dat voelt niet goed en maakt je onzeker.

Hoe geloofwaardig ben je als je steeds iets anders in de wereld zet? Kunnen je volgers jou nog daadwerkelijk volgen? Maak je je daar weleens (terecht) zorgen over?
Doe dan mee met de gratis online workshop: Hoe behoud je je geloofwaardigheid als Multipassionate ondernemer met 1001 ideeën op 9 februari 2021 om 20.00 uur.
Meer info en aanmelden.

Tijdens de workshop krijg je tips over hoe jij aan je geloofwaardigheid kunt werken zodat je in 2021 een betrouwbaar en geloofwaardig bedrijf neerzet zonder concessies te doen aan je veelzijdigheid.


Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven