Personality training voor Multipassionates

Training: Jouw Personality Style

13 mei 2023

Als Multipassionate heb je meerdere interesses, passies, talenten en 1001 ideeën. Het ene idee is nog niet in de wereld gezet of het volgende dient zich al weer aan. Daarnaast heb je een grote behoefte aan afwisseling, uitdaging en nieuwe dingen leren, ontdekken en creëren. Je start vol enthousiasme aan iets, maar het afmaken is niet vanzelfsprekend. 

Om je heen zie je mensen die totaal anders in elkaar zitten. 
Je voelt je een vreemde eend in de bijt.

Wat als in één training al je WAAROM vragen beantwoord worden? Wat zou er dan veranderen? 

  • Waarom je het gevoel hebt dat je compleet anders in het leven staat dan je vriendinnen, partner, ouders, familie, coach, klanten, etc?
  • Waarom je moeite hebt om iets af te maken?
  • Waarom je energie krijgt van nieuwe ideeën uitwerken?
  • Waarom je je niet kunt focussen op één ding?
  • Waarom je al zoveel verschillende banen hebt gehad?
  • Waarom je steeds weer een nieuwe opleiding, workshop of training volgt? 
  • Waarom anderen niet net zo enthousiast reageren op al jouw toffe ideeën?

Zou dat niet heel veel twijfel wegnemen en rust geven? Dat je daar niet meer over na hoeft te denken en je kunt focussen op jouw passies, kwaliteiten en talenten, op het vinden van een baan die bij je past. Het bouwen van een bedrijf waarmee je impact maakt op levens van anderen. Zodat je echt helemaal je eigen pad gaat lopen. Maar wel in verbinding blijft met de mensen om je heen. 

Je krijgt in deze training overigens niet alleen antwoorden op je vragen, het gaat veel verder dan dat. Je gaat ook andere keuzes maken en acties nemen omdat je anders naar jezelf kijkt én de mensen om je heen. 

Personality Styles training voor Multipassionates

Jouw trainer

Mijn naam is Dionne Hendriks,
Business- en Transformatie coach.

Ik blijf mezelf voortdurend ontwikkelen omdat ik ongelooflijk veel energie krijg van nieuwe dingen leren, ontdekken en creëren. Al mijn kennis en ervaring geef ik met liefde en plezier door aan jou. Ook deze training over jouw persoonlijke voorkeursstijlen.

Ik ben een Multipassionate in hart en nieren en weet feilloos waar de kracht, valkuil, uitdaging én behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. Hoe ze meer leiderschap kunnen nemen over hun leven. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. En wie weet ben jij de volgende. 

Ik geef diverse trainingen en coaching. Ik heb mijn bedrijf zo vorm gegeven dat ik volop afwisseling ervaar en niet vast zit in een kleine niche. Stop mij niet in een te klein hokje want dan wil ik er al heel snel weer uit. Been there, done that. Geen optie meer. En gelukkig heb ik meerdere wegen naar Rome ontdekt.

“Whatever the circumstances of your life, the understanding of type can make your perceptions clearer, your judgments sounder, and your life closer to your heart’s desire.”
–Isabel Briggs Myers

Na de training weet je

Je trapt er niet meer in
Precies wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt versterken en bewust kunt gaan inzetten in je werk of je bedrijf. Welke valkuilen er op de loer liggen zodat je hier gericht mee aan de slag kunt en er niet elke keer weer in tuimelt.

Duurzaam resultaat ondernemers
Je krijgt energie van nieuwe dingen oppakken maar als het nieuwe eraf is verdwijnt je enthousiasme. En als er op dat moment een nieuw idee langs komt, dan ga je...... Op korte termijn levert je dit een boost aan adrenaline op, maar wat doet het op lange termijn met je bedrijf? Duurzaam resultaat blijft uit. Tijd om het anders aan te pakken.

Werknemers
Na deze training heb je meer zelfkennis en kun je heel gericht zoeken naar een job die bij je past. Bij sollicitaties vertel je vol zelfvertrouwen wat je kwaliteiten en behoeften zijn. Wat je nodig hebt om langer bij een bedrijf te kunnen werken. Ook ga je minder conflicten met collega's hebben en zal het het samenwerken verbeteren.

Fijnere relaties
Je relaties veranderen in positieve zin. Je creëert wederzijds begrip in relaties omdat je weet dat jij een andere voorkeursstijl hebt dan de ander. Het goed of fout gaat eraf en je kijkt milder naar jezelf en naar anderen. 

Communicatie verbetert
Je communicatie verbetert met klanten, collega's, je baas, je partner, familie en vrienden. Je weet wat ervoor nodig is om je boodschap goed over te brengen bij mensen met een andere voorkeursstijl dan jij hebt. 

Bewuste keuzes
Als Multipassionate heb je de neiging om alle ideeën om te zetten in actie. Na deze training maak je hele bewuste keuzes bij een nieuw idee: actie, parkeren of elimineren? 

Iets afmaken
Wanneer iets saai wordt haak je af en pak je iets anders op waar je weer energie van krijgt. Je omgeving reageert daar vaak niet goed op: 'Ga je nu alweer iets anders doen?'. Dat overstappen op iets anders geeft op korte termijn een bevredigend gevoel maar op lange termijn haal je er weinig voldoening uit en blijven resultaten uit. Tijd voor verandering!

Balanceren
Je ziet overal mogelijkheden en kansen en kunt je volledig verliezen in iets waar je enthousiast over bent. Je zegt vaak JA zonder na te denken of je er wel tijd voor hebt. Je agenda loopt over. Na deze training weet je wat je kunt doen om meer balans, rust en overzicht in je leven te creëren. 

Meer focus
In plaats van alle kanten op te vliegen, ga je meer focus aanbrengen in je bedrijf en efficiënter werken. Je laat je niet meer zomaar verleiden door een nieuw idee maar maakt hierin hele bewuste keuzes. Hierdoor houd je energie en tijd over voor ontspanning, sport, hobby's maar ook voor je gezin, vrienden en familie. 

Meer klanten
Je bent je bewust van wat ervoor nodig is om van een potentiële klant een klant te maken. Als je snel kunt inschatten wat de voorkeursstijl is van de potentiële klant die tegenover je zit, dan kun je je communicatie daarop aanpassen en zal er sneller JA gezegd worden tegen je aanbod.

Boost aan zelfinzicht
Aan het einde van deze training ga je ‘naar huis’ met een boost aan zelfinzicht en zelfvertrouwen. Je gaat leiderschap nemen over je leven, andere keuzes maken en alles uit jezelf halen wat erin zit. Het leven is namelijk één groot avontuur en ik vind dat je geen dag zomaar voorbij moet laten gaan.

Een AHA training

Multipassionate zijn hoor echt bij jou, voor het leven. Het levert je heel veel op maar het kan je ook in de weg zitten als je er niet bewust mee aan de slag gaat. 

In deze training ga je veel AHA momenten beleven. Je krijgt een boost aan zelfkennis die je niet alleen in je persoonlijke leven gaat helpen, maar ook in je werk en je bedrijf.

Investering

De training 'Jouw Personality Style' wordt online gegeven op 13 mei 2023.

Starttijd: 9.30 uur
Eindtijd: 12.30 uur
Met een korte pauze tussendoor.

Er komt geen opname.

Deelname aan de training kost:
189,- euro ex btw, inclusief een coach sessie na de training. 

Ontdek Jouw Personality Style!

Scroll naar boven