MultiDonnas Multipassionate Multipotentials

Koffie & Kopjes. Leuke combinaties in winkels

KOFFIE & KOPJES
Zijn er bij jou in de buurt ook van die leuke plekjes waar je boeken of brocante kunt kopen, en ook wat kunt drinken of eten?

Ik geniet ervan om juist naar deze plekken te gaan. Ze stralen voor mij vaak sfeer en eigenheid uit. Ik drink wat, blader door een boek, eet een stuk versgebakken taart en kijk om me heen wat voor leuke dingen er te koop zijn. Soms zijn zelfs de kopjes waar je uit drinkt te koop.

De eigenaar heeft een plek gecreëerd waar meerdere producten worden aangeboden op een manier waar hij of zij zelf enthousiast van wordt. En dat is voelbaar als je binnenkomt.

Die sfeer en die eigenheid kun je als Multipassionate ook in je bedrijf neerzetten. Een plek waar mensen graag naar toe gaan. Of je nou online- of offline-ondernemer bent, het gaat om de eigenheid die jij creëert door meerdere van je talenten met elkaar te combineren. Klanten komen bij jou omdat ze een bepaalde dienst of product zoeken en worden verrast door wat je nog meer te bieden hebt.

Als je zo naar je bedrijf kijkt dan komt er ruimte voor de Multipassionate in jou om iets neer te zetten waar jij enthousiast van wordt en waarbij jouw veelzijdigheid je kracht wordt. Dan hoef je niet te kiezen voor één ding, wat zo niet past bij wie jij van nature bent.

Wat wel belangrijk is, is dat je op de ruit van je winkel kunt schrijven wat er zoal in jouw winkel te koop is. “Koffie en Kopjes” om maar een (zelf verzonnen) voorbeeld te noemen. Zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten als ze naar binnen stappen in je winkel. Dat ze niet eerst een heel verhaal moeten lezen maar in één oogopslag zien wat er bij jou te halen valt.

Die snelle eerste indruk is het overkoepelende thema in je bedrijf en daarom zo belangrijk. De verbinding tussen jouw passies, talenten en interesses. De kapstok van je bedrijf! Zonder een kapstok blijven je producten en diensten losse flodders.

Wil je graag de kapstok van jouw bedrijf ontdekken?
Zodat je gemakkelijk meerdere producten en diensten kunt aanbieden en het toch duidelijk is waar je in grote lijnen voor staat. Zodat het wisselen in aanbod geen verwarring oproept bij je volgers. Regelmatig wordt deze kapstok training gegeven. Wil je hier meer over weten? Kijk dan….

Dionne

P.S. Wil je graag de kapstok van jouw bedrijf ontdekken?
Zodat je gemakkelijk meerdere producten en diensten kunt aanbieden en het toch duidelijk is waar je in grote lijnen voor staat. Zodat het wisselen in aanbod geen verwarring oproept bij je volgers. Regelmatig wordt deze kapstok training gegeven. Wil je hier meer over weten? Kijk dan bij Kapstoktraining voor de eerst volgende datum.

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven