business coach traject Multipassionates

Personal coach traject

Verbeter de relatie met jezelf en met anderen en haal het beste in jezelf naar boven.

Jij in je bedrijf

Persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes gaan hand in hand. Veel ondernemers werken IN en AAN hun bedrijf maar vergeten iets heel belangrijks: ZICHZELF.

Mijn ervaring is dat als je met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaat, je dat terug ziet in de resultaten van je bedrijf.

Je kunt nog zo'n fantastisch idee en een geweldige strategie of funnel hebben, maar je neemt jezelf altijd mee! Dus als je geen keuzes maakt, onvoldoende zelfvertrouwen hebt, onzichtbaar bent, niet voor jezelf opkomt, niet uitspreekt, uitstel gedrag vertoont en geen leiderschap toont, dan blijft succes alsnog uit. Dan ervaar je nog steeds geen vrijheid. De vrijheid waar je zo naar verlangde toen je je eigen bedrijf bent gestart.

En wat doen de meeste ondernemers vervolgens? Nog meer trainingen volgen om maar succesvol te worden met hun bedrijf. Maar de beste investering op zo'n moment is in je persoonlijke ontwikkeling.

Jij in je privé leven

Niet alleen kun je jezelf tegenkomen in je bedrijf maar ook in je werk of in je prive leven. Bepaalde relaties lopen niet zoals je zou willen. Denk aan familie, vrienden, klanten, collega's of je baas. Het kost je bakken met energie. Zo zonde als je weet dat het ook anders kan. Het leven is tekort om het zomaar aan je voorbij te laten gaan.

Duurzame verandering

Transformationeel coachen gaat over een duurzame verandering in jezelf teweeg brengen. Dat is geen quick fix. En met boeken lezen en podcasts luisteren kom je er ook niet. Dat vraag iets anders van je. Het bewust worden van hardnekkige patronen die ervoor zorgen dat je blijft doen wat je altijd deed en dus krijgt wat je altijd kreeg. Om vervolgens andere keuzes te gaan maken en acties te nemen.

Investering 1 op 1 traject

Ben je er klaar voor om in je eigen persoonlijke ontwikkeling te investering? Twee maanden lang ben ik jouw transformatie coach.

Het traject bestaat uit vier online coach sessies van een uur met tussendoor de mogelijkheid om me te appen en mailen wanneer je een vraag hebt.

De investering voor dit traject is € 445,- exclusief btw.

Wil je direct starten? Klik dan op de oranje knop. Wil je graag vrijblijvend een kennismakingsgesprek, stuur me dan een mail.

Wie is jouw coach?

Mijn naam is Dionne Hendriks,
Multipassionate in hart en nieren én verliefd op persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat zakelijk succes en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Daarom coach ik niet alleen veelzijdige vrouwen op business vlak maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb een internationale post HBO gecertificeerde coach opleiding gevolgd en vind het elke keer weer een cadeau om de transformatie te zien die mijn klanten in korte tijd doormaken.

Zij gingen je voor...

Kitty

Dionne ken ik al een aantal jaren omdat we dezelfde passie voor fotografie hebben. Ze is een fijn, warm persoon, iemand die rust uitstraalt. Ze is begripvol, doortastend, kritisch, deskundig en vraagt goed door.
Toen ik begon aan de coaching was er verdriet, onmacht, geen zin in dingen, onzekerheid, gedoe op het werk, stond ik altijd in de zorg stand en was mijn creativiteit ver te zoeken. Nu ik de coaching heb afgerond voel ik me weer zoals ik wil zijn, heb ik plezier in wat ik doe, kom ik meer voor mezelf op en stroomt mijn creativiteit weer volop. En dat na 5 uur coaching. Ik ben er super blij mee, dank je wel Dionne

Nancy

Als je zelf coach bent, kan het ook heerlijk zijn als een andere coach met je meekijkt. Ik vond het knap dat Dionne tot mijn kern wist door te dringen door de juiste vragen te stellen, zodat ik kon groeien. Ze gaf me het gevoel dat ik gewoon mocht zijn, zonder oordeel. Het is fijn als een coach je niet volpropt met adviezen maar je de oplossing in jezelf laat ontdekken. Dank je wel Dionne voor jouw wijze woorden om mijn visie steeds opnieuw te laten aanscherpen, zodat ik nu helder heb wat ik wil bereiken en wat ik daarvoor kan doen. Het geeft een enorme verlichting en ik heb het gevoel dat ik er helemaal mag zijn. 

Celine Lustig

Celine Lusitg

www.pureinbalance.nl

Ik kwam bij Dionne met de vraag hoe ik de connectie met mijn echtgenoot kan verbeteren. We zijn beide druk met onze eigen bedrijven en zijn ouders van drie kinderen. Ik had het gevoel dat we uit elkaar aan het groeien waren. 

Dankzij Dionne kreeg ik een duidelijk beeld van wat voor mij belangrijk is in de relatie en hoe ik mijn behoefte op een constructieve manier kan delen met mijn echtgenoot. Zonder oordeel en met respect voor elkaar gevoelens.

Na slechts 2 coaching sessies konden mijn echtgenoot en ik weer connecten met elkaar op een diepere laag dan we in jaren hebben gedaan. De manier we nu met elkaar communiceren is enorm verbeterd. Dionne is een uitzonderlijk goede coach die snel naar de kern van het probleem gaat door scherpe vragen te stellen en te helpen de oplossing in mezelf te vinden om tot een duurzaam resultaat te komen.

Typisch Dionne

  • Ik hou van oud én van nieuw. Nieuwe dingen leren, ontwikkelen, beleven en creëren. Woon samen met mijn lief en drie kinderen in een oude boerderij.

  • Smoorverliefd op Argentinië. De natuur, warme cultuur, het lekkere eten... Locatie-onafhankelijk werken is mijn streven zodat ik veel kan reizen.

  • What you see is what you get. Geen bla bla bla, gouden bergen of vette worsten. Transparantie en eerlijkheid, that's me!

  • Ukelele-leerling. Althans nu dan, dat kan volgende maand weer anders zijn. Dat is voor mij The multipassionate way of life. Dat is hoe ik wil leven!

  • Introverte extravert. Altijd met een vleugje humor en soms een tikje onhandigheid.

  • Pionier op mijn eigen pad. Een kronkelpad van A naar B met heel veel afslagen! Als iedereen linksaf gaat, ga ik naar rechts op zoek naar een nieuwe paden.

  • Spiritualiteit gaat voor mij over bewustzijn. Mijn intuïtie is mijn kompas en leidend in mijn leven en bedrijf. Ik sta me beide benen op de grond.

  • Passies komen en gaan, maar 'persoonlijke ontwikkeling' blijft. Daar kun je me voor wakker maken. Ik volg regelmatig trainingen om mezelf te blijven ont-wikkelen.

Scroll naar boven