Multidonna Multipassionates Multipotential

Tegen de regels in. It’s time to rebel

“Dapper zeg!”
Gisteravond had ik een kerst netwerkborrel en ontmoette ik hele inspirerende ondernemers. Ik voelde mijn bevlogenheid toen ik vertelde over mijn werk als business coach voor Multipassionate ondernemers. Over hoe ik ze laat zien hoe ze een succesvol bedrijf kunnen opbouwen dat naadloos aansluit bij wie ze van nature zijn. Waarbij er meerdere passies en talenten met elkaar gecombineerd worden in plaats van te focussen op één ding.

Rebel
Een collega ondernemer zei: “Je gaat dus flink in tegen de marketingregels van moeten kiezen, dapper zeg”. Yep, dat is wat ik doe! Omdat ik uit eigen ervaring weet dat je multi experts niet moet vragen om te kiezen voor één expertise terwijl ze veel meer kwaliteiten en talenten hebben. En dat heeft niets te maken met niet kunnen kiezen, want ze kunnen wel degelijk kiezen. Ze kiezen alleen vaak een andere pad dan andere ondernemers. Als business coach voor Multipassionates laat ik ze zien wat de mogelijkheden zijn en hoe ze hun kwaliteiten in kunnen zetten op een manier dat die voor ze gaat werken en niet tegen ze.

Eigenheid, lef en creativiteit
Eerlijk gezegd vind ik het ongelooflijk krachtig, die Multipassionate ondernemers die gaan voor al hun talenten in plaats van concessies te doen en zich te voegen naar hoe anderen vinden dat het moet. Ik vind dat getuigen van eigenheid, lef en creativiteit.

Gemakkelijk?
Is het de gemakkelijke weg? Nee zeker niet. Maar het is wel de enige weg voor een Multipassionate! Zodra het overkoepelende thema gevonden is waar al hun kwaliteiten, talenten en passies onder kunnen vallen, gaat het stromen. Dan kunnen ze als een sneltrein gaan, juist omdat het bedrijf zo past bij wie ze zelf zijn. Een bedrijf dat eigenheid uitstraalt en vanzelf onderscheidend is. Dan weten potentiële klanten heel goed waarvoor ze bij deze ondernemer moeten zijn!

Liefs Dionne

P.S. Heb je het gratis e-book al gedownload ‘Kiezen met Gemak‘.
Een e-book voor Multipassionate ondernemers met 1001 ideeën, die heel veel leuk vinden, heel veel kunnen en niet goed weten met welk idee als eerste aan de slag te gaan. Met deze checklist wordt het een kiezen een stuk gemakkelijker!

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven