Leer je grenzen bewaken MultiDonnas

The story of your life. Welk verhaal vertel je tegen jezelf?

The story of your life?

Welk verhaal blijf jij jezelf vertellen?
“Het lukt me niet om mijn grenzen aan te geven, ik zal het nooit leren”.
Als dat het verhaal is dat je tegen jezelf vertelt zal dat ‘The Story of Your Life’ worden.

Welke route loop jij?

Als je naar bovenstaand schema kijkt, welke route loop jij in je privé-leven, op je werk of in je bedrijf? Het kan zijn dat je heel goed bent in het aangeven van je grenzen op je werk en dat het in je priveleven moeizaam gaat of juist andersom. Dat is voor iedereen anders.

Rechts
Als je de rechter route loopt voel je je krachtig en blijf je trouw aan jezelf. Je maakt keuzes die goed voor je voelen!

Links
De linker route daarentegen kost je op lange termijn meer dan dat het je op korte termijn oplevert. Je doet jezelf tekort en baalt van jezelf! Je maakt keuzes die niet goed voor je voelen en je wordt geleefd!

Toch blijf je deze route lopen, opmerkelijk he?
Je weet niet hoe je het kunt doorbreken en je blijft doen wat je altijd hebt gedaan! De belangrijkste redenen hiervoor staan bij elkaar in het ‘wat ging er mis’-vak.

Tijd om dit te doorbreken?
Voel je in jezelf een ja ik wil dit doorbreken, ik wil de andere route kunnen nemen? Schrijf je dan in voor de online training ‘Leer je grenzen bewaken‘. De genoemde onderwerpen komen uitgebreid aan bod in de cursus zodat jij voortaan ook de rechter route kunt lopen.

De online training kun je gewoon lekker vanaf je eigen computer thuis volgen, in je eigen tempo, via uitlegvideo’s en een werkboek met krachtige oefeningen en opdrachten. Pak die regie terug over je leven en ga je eigen pad lopen. Dat is zoveel mooier dan het pad van een ander.

Dionne

P.S. Heb je het gratis e-book al gedownload: Grenzen bewaken zonder schuldgevoel.

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven