MultiDonnas

Zandbak workshop

4 februari 2022

Kantelpunt

Je staat op een kantelpunt in je bedrijf. Als Multipassionate heb je hebt zoveel ideeën, zoveel passies, zoveel talenten, zoveel ervaring, zoveel kennis en zoveel opleidingen gevolgd. Maar hoe combineer je dat allemaal met elkaar? Hoe maak je hier keuzes in?

In de tafel zandbak ga jij een opstelling maken en helderheid creëren. Zodat

  • Het weer kan gaan stromen in je bedrijf.
  • Je weer focus hebt.
  • Je rode draad helder is.
  • Je gerichte acties kunt nemen.
  • Je meer balans creëert in je leven.
  • Je weer volle gas vooruit kunt.
  • Je koers duidelijk is.

Als Multipassionate ontwikkel je jezelf in een rap tempo. Wat een half jaar geleden nog voor je klopte en waar je zo enthousiast over was, kan nu totaal naar de achtergrond verschoven zijn en plaats hebben gemaakt voor een nieuwe passie. 

En dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee voor jou als ondernemer.

Het opstellen in de zandbak gebeurt intuïtief waardoor er verrassende inzichten kunnen ontstaan. Je intuïtie neemt het over van je hoofd. 

Het is een verfrissende, creatieve, luchtige maar diepgaande manier om inzicht te krijgen in je mogelijkheden, uitdagingen, valkuilen en kansen. Maar vooral om opnieuw koers bepalen.

Zandbak sessie Multipassionates

Investering Zandbak workshop

Datum
4 februari 2023 van 9.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur) tot 12.00 uur. 

Prijs
€ 89,- exclusief btw.
Inclusief koffie, thee en lekkers.

Locatie:
Ulvenhout (vlakbij Breda).
Goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Aantal 
Er kunnen max 6 deelnemers mee doen aan de zandbak sessie. Wil je liever een individuele zandbak sessie (€ 179,- ex btw)? Mail dan naar Dionne. 

Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates

Celine

Toen ik de zandbak sessie met Dionne deed was ik net begonnen met een nieuw bedrijf. Een lang gekoesterde droom kreeg vorm. Ik had een aantal keuzes te maken en wilde daar helderheid in creëren. Waar doe ik goed aan? Welke concrete stappen kan ik nu zetten om mijn missie te gaan leven? Ook was ik een samenwerking aangegaan en had mijn twijfels of dat wel een goede keuze was.

De zandbak sessie was indrukwekkend en gaf in no time een duidelijk inzicht over wat mijn pad was en welke acties ik wilde gaan nemen.

Nu een klein jaar na dato, kan ik zeggen dat de keuzes die ik na de zandbak sessie gemaakt heb, mijn bedrijf in een stroomversnelling hebben gebracht en dat de ene na de andere deur is opengegaan. Mijn te lopen pad was zo duidelijk geworden dat keuzes maken opeens geen issue meer was.

Ik kan rustig zeggen dat ik “THRIVE” in mijn bedrijf en ik had een jaar geleden niet durven dromen dat ik vandaag hier zou staan, mijn missie leef en echt iets kan betekenen in het leven van anderen.

Nele Everaert

http://www.appelenboom.be

Wat een heerlijke avond in de zandbak! Ik vond het super fijn om dit een keer te doen. Het bracht me nieuwe inzichten en ook wel bevestiging dat ik op het juiste pad zit. Dionne slaagt er als geen ander in om een ontspannen en veilige sfeer te scheppen waarin iedereen gewoon zichzelf mag zijn. Dat doet ze door zelf ook gewoon te zijn wie ze is. Een krachtige methodiek begeleid door een warme, wijze vrouw. 

Henriette

Bij Dionne heb ik een Zandbaksessie gedaan. Ik had geen idee wat ik kon verwachten. Maar wat was het leuk!  Het was fijn om Dionne te ontmoeten en bezig te zijn met het opstellen van allerlei leuke objecten in de zandbak waarbij een verhaal ontstond met mooie en verrassende inzichten. Het is een andere manier van kijken naar mijn huidige en toekomstige situatie. Zeker een aanrader! 

Multipassionate Multidonnas

Wie is Dionne?

Business- enTransformatie coach. Ik blijf mezelf voortdurend ontwikkelen omdat ik ongelooflijk veel energie krijg van nieuwe dingen leren, ontdekken en creëren. Al mijn kennis en ervaring geef ik met liefde en plezier door aan jou.

Ik ben een Multipassionate in hart en nieren en weet feilloos waar de kracht, valkuil, uitdaging én behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. En wie weet ben jij de volgende. 

Ik geef diverse trainingen en coaching. Ik heb mijn bedrijf zo vorm gegeven dat ik volop afwisseling ervaar en niet vast zit in een kleine niche. Stop mij niet in een te klein hokje want dan wil ik er al heel snel weer uit. Been there, done that. Geen optie meer. En gelukkig heb ik meerdere wegen naar Rome ontdekt.

Zandbaksessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie voor Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
Scroll naar boven