Multipassionate Nederland Multidonnas

Als blikken konden doden

‘Kom op Dionne doorzetten. Je kan het’.
Ik richt een boze, verontwaardigde blik op hem. Alles in mijn hoofd roept: ‘Nee, dit gaat niet meer’. Toch zet ik mijn verstand op nul en buig door mijn knieën. Vijf extra squats, het kan dus wel.

“How you do anything is how you do everything”.

Ik ga er steeds meer in geloven. Ik weet dat ik een enorm doorzettingsvermogen heb, ik kan ergens vol voor gaan en dan ben ik niet te stoppen. Maar….. en misschien is die ook wel herkenbaar voor jou….dat geldt alleen wanneer ik iets superleuk of interessant vind. Dan draait mijn energie op volle toeren en geef ik meer dan 100%. Maar als het me niet boeit, ben ik niet vooruit te branden. ‘Alles-ontwijkend-gedrag’ noem ik dat.

Dit is wat ik ook vaker zie bij Multipassionates met een eigen bedrijf. Want als ondernemer zijn er ook dingen die je niet boeiend vindt, maar die wel cruciaal zijn om de groei van je bedrijf te stimuleren. Wanneer je die uit de weg gaat, zit je jezelf in weg én saboteer je je eigen succes!

Wat ik dus leer van mijn personal trainer is dat ik veel meer kan dan ik denk. Dat er veel meer in me zit dan eruit komt. Dat ook al vind je iets niet leuk, je het nog steeds kunt doen. Omdat het ergens goed voor is. In dit geval voor mijn lichaam want sinds ik begonnen ben met work-outs voel ik me energieker, sterker en vitaler. De beloning is groot.

Had ik dit alleen gekund? HEEL EERLIJK, NEE.Ik ken de work-out oefeningen als geen ander, weet wat ik moet doen en hoe ik het moet doen. Maar wat ik in mijn eentje niet doe, is de grens op zoeken. Het zou niet in me op komen om mezelf vijf extra squats te laten doen. Ik was al veel eerder afgehaakt…. Ik ben nu drie maanden bezig maar pas sinds een paar weken voel ik het effect van de training. Een effect dat er zonder hulp niet was geweest.

Waarschijnlijk herken je dit ook in je bedrijf. Je haakt af als het resultaat niet snel genoeg komt. En in plaats van het opzoeken van de grens, bedenk je liever een andere strategie die je weghoudt bij datgene waar het écht over gaat. Daarom wil ik graag jouw personal trainer zijn en samen met je kijken hoe je een bedrijf bouwt dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid. Samen gaan we jouw grenzen verleggen zodat je versteld staat van waar je allemaal toe in staat bent als ondernemer. Meer informatie over samen aan de slag?
Trajecten voor Multipassionates.

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven