Header_training

Online Trainingen voor Multipassionates

Personality Styles training voor Multipassionates

Leer jezelf kennen als Multipassionate

In deze online training gaan er behoorlijk wat kwartjes op hun plek vallen. Je leert hoe jij in elkaar zit als Multipassionate, wat jouw bijzondere talenten zijn, jouw grootste valkuilen, je behoeften en uitdagingen. Een must voor iedereen die een leven wil creëren dat naadloos aansluit bij jouw veelzijdige persoonlijkheid. Vol afwisseling, avontuur en vrijheid.

Jobhopper

Van jobhopper naar droombaan voor Multipassionates

'Heb je nu al weer een nieuwe baan?' Deze vraag wordt je vast vaker gesteld. Waar anderen lang op één plek kunnen blijven werken, ben jij veel sneller uitgekeken en weer toe aan iets nieuws. En zo hop je van job naar job. Lijkt het je fijn om een baan te vinden waar je al je talenten in kwijt kunt maar ook op de lange termijn voldoening en plezier uithaalt?

Zandbak sessie Multipassionates
Zandbak sessie Multipassionates
DSC_1448kopie

Online Business Coach Traject voor Multipassionates: Mix & Match Club

Wil je als Multipassionate een bedrijf bouwen dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid en ben je op zoek naar een compleet online business coachingstraject? Lees dan alles over deze online training waarin je een stevige basis neerzet voor je bedrijf. 

no-revisions-TbgCpLg4Spg-unsplash-2

Connect the dots en bepaal je koers (binnenkort online)

Ontdek de rode draad in je bedrijf zodat je meerdere producten en diensten kunt aanbieden en het toch duidelijk is waar je voor staat en in gelooft. Werken vanuit een rode draad geeft focus, richting en voorkomt dat je alle kanten opvliegt in je bedrijf. 

Online training: Jouw idee in 5 weken online

Jouw idee in 5 weken online (binnenkort online)

In 5 weken één van jouw toffe ideeën uitwerken en er een mooi online product of dienst van maken, zonder meteen te investeren in een dure online academie? In deze online power training ga je ervaren dat je veel meer kunt in 5 weken dan je denkt. Ik garandeer je dat je volop actie neemt!

Scroll naar boven