Business boost Multipassionates

One session Business Boost

Business Boost voor Multi's

Je bent een Multipassionate ondernemer met meerdere passies, talenten, interesses, 1001 ideeën én je ziet overal mogelijkheden en kansen. Bovendien ontwikkel je je snel en veranderen je interesses soms ook in een rap tempo.
En dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee in je bedrijf:

Je loopt vast in een zee aan ideeën, je vindt zoveel leuk en kunt ook zoveel. Je weet niet wat te kiezen en het liefst wil je helemaal niet kiezen. Je mist focus en richting en vliegt alle kanten op. Je aanbod is versnipperd en je bent je geloofwaardigheid aan het verliezen door alles wat je steeds oppakt en misschien wel niet afmaakt.

Kortom: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tijd voor een BUSINESS BOOST. Zodat je weer focus en richting hebt in je bedrijf. Een helder stappenplan.

Kort versus lang

Je wilt graag met iemand sparren maar bent niet op zoek naar een lang business coach traject. Daarom de Business Boost!

  • Je hebt een aantal ideeën en weet niet met welk idee aan de slag te gaan. Waar te beginnen.
  • Het is tijd om je aanbod eens onder de loep te nemen en keuzes te maken.
  • Het loopt niet lekker in je bedrijf en je weet niet waar het aan ligt.

Veel ondernemers boeken één keer in de zoveel tijd weer een Business Boost als ze bijvoorbeeld klaar zijn om met hun bedrijf naar de the next level te gaan. Of als ze even door de bomen het bos niet meer zien doordat ze een snelle ontwikkeling hebben doorgemaakt. 

Eén sessie kan het verschil maken! Vaak is er maar een klein zetje nodig om weer helderheid en focus te creëren. Kort, krachtig & to the point!

Investering

Een Business of Personal Boost sessie van ongeveer 2 uur kost  € 229,- exclusief btw. 
Ben jij klaar voor de boost?

Coaching voor Multipassionates

Jouw coach

Mijn naam is Dionne Hendriks,
Business & Transformatie Coach,
Multipassionate in hart en nieren.

Ik weet feilloos waar de behoefte van veelzijdige ondernemende vrouwen ligt. Uit eigen ervaring weet ik wat een Multipassionate ondernemer nodig heeft om te floreren en wat juist averechts werkt. De afgelopen jaren heb ik meer dan honderd Multipassionate ondernemers geholpen met het creëren van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

'Je moet kiezen voor een niche om een succesvol bedrijf op te bouwen', dat is wat je voortdurend om je heen hoort. Gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden en ik ontdek graag samen met jou wat jouw weg is.

Deze ondernemers gingen je voor....

Anne de la Croix over de 1 op 1 Business Boost:

Brainstorm sessie Judith Ketelslegers Multipassionate MultiDonnas

Judith Ketelslegers

www.foresightee.com

Wat een héérlijke brainstorm sessie vond ik het. Echt bedankt. Ik ben meteen erna gaan wandelen en heb m'n werk aan de kant geschoven. Ik ben nog nooit zo dicht bij de rode draad geweest.

Samen met Dionne heb ik in de Brainstorm sessie gewerkt aan mijn bedrijf. Het was fijn dat we ruim de tijd hadden want daardoor konden we ook echt de diepte induiken. Dionne luistert en denkt actief mee, stelt veel vragen waardoor het gesprek inhoudelijk grote stappen vooruit neemt. Wat ik heel prettig vond aan het gesprek is dat ik de vrijheid voelde om alle kanten uit te kunnen springen en dat Dionne daar ook structuur in aanbracht en soms even terug pakte om bepaalde onderwerpen eerst af te ronden, voordat we verder gingen met het volgende.

Brainstorm sessie Multidonnas Multipassionate ondernemer

Karen van de Wiel

www.karenvandewiel.nl

Het allereerste moment dat ik bij Dionne binnenkwam voelde gelijk vertrouwd. Thuiskomen en jezelf kunnen zijn. Het was elke keer een zeer mooi gesprek met een gelijkgestemde. Iemand die niet opkijkt dat je anders bent dan de gemiddeld mens. Dionne laat je praten en geeft je alle ruimte en vrijheid om alles te zeggen. Ze spiegelt heel goed en zegt de juiste dingen op het juiste moment. Het traject was heel fijn. Ik ben meer in mezelf gaan geloven en gaan staan voor wie ik wil zijn en wat ik te bieden heb. Mijn talenten neerzetten op mijn manier. Dionne laat steeds weer het belang van authenticiteit zien. Dit traject heeft voor goede nieuwe teksten op mijn website gezorgd en een duidelijk aanbod als coach.

Multipassionate Marleen van der Velde

Marleen van der Velden

www.dankzijmarleen.nl
 

Ik heb een Personal Boost sessie gehad met Dionne en ze voelt precies aan welke vragen ze moet stellen om mij te confronteren met oude patronen die ik zelf niet meer zie. Ik realiseer me nu dat ik in relaties mijn verlangens niet uitspreek uit angst de verbinding met de ander te verliezen. Door vervolgens samen te kijken naar hoe nieuwe patronen eruit kunnen zien, kan ik andere keuzes maken. Ook als er op sommige momenten triggers worden aangeraakt die me onbewust weer richting oude patronen sturen, kan ik tijdig bijsturen of mezelf herpakken.

Celine Lustig

Celine Lustig

www.pureinbalance.nl

Ik kwam bij Dionne met de vraag hoe ik de connectie met mijn echtgenoot kan verbeteren. We zijn beide druk met onze eigen bedrijven en zijn ouders van drie kinderen. Ik had het gevoel dat we uit elkaar aan het groeien waren. 

Dankzij Dionne kreeg ik een duidelijk beeld van wat voor mij belangrijk is in de relatie en hoe ik mijn behoefte op een constructieve manier kan delen met mijn echtgenoot. Zonder oordeel en met respect voor elkaar gevoelens.

Na slechts 2 coaching sessies konden mijn echtgenoot en ik weer connecten met elkaar op een diepere laag dan we in jaren hebben gedaan. De manier we nu met elkaar communiceren is enorm verbeterd. Dionne is een uitzonderlijk goede coach die snel naar de kern van het probleem gaat door scherpe vragen te stellen en te helpen de oplossing in mezelf te vinden om tot een duurzaam resultaat te komen.

Scroll naar boven