Cisca van de Kamp

Ik ben Cisca van de Kamp en ontwerp in de breedste zin van het woord. Ik heb veel ervaring in het maken van grafische ontwerpen maar daarnaast vind ik het leuk om foto’s te bewerken en sinds kort ook maak ik ook illustraties en producten. Mijn stijl is vrij strak en kleurrijk. Ik probeer door middel van kleur en vorm de stijl te vangen die jij met jouw bedrijf wilt uitstralen.
Ik vind het leuk om mee te denken met een nieuwe huisstijl als je net begint met je bedrijf, maar ook als je al een paar jaar onderweg bent en je wilt een frisse nieuwe uitstraling. En dat je dan een professioneel plaatje neerzet voor je bestaande klanten maar ook nieuwe klanten aantrekt! En dat kan dus ook een illustratie zijn die perfect bij je past of een aantal bewerkte foto’s in jouw huisstijl.

Ik heb het geluk dat ik van mijn verschillende passies mijn beroep heb kunnen maken, en daardoor heb ik nooit het gevoel te ‘moeten’ werken, heerlijk! Mijn Multidonna talenten liggen dan ook niet zo heel ver van elkaar af, het heeft allemaal met vorm en kleur te maken. En mijn ervaring is dat die verschillende talenten een meerwaarde zijn voor jou als klant. Vaak als je (nog) geen idee hebt wat je precies wilt, dan vind ik het een leuke uitdaging om tussen de regels door te luisteren. En dan daar te komen waar je van tevoren nog niet wist dat je daar moest zijn. Ik vind het leuk om naar het ‘grotere plaatje’ te zoeken en daar vorm aan te geven.

Liefs Cisca

Cisca van de Kamp Multidonnas Multipassionate blogger

Scroll naar boven