Eveline Kokke

Hee hoi!

Ik ben Eveline Kokke en ben net als jij een multipassionate. Dat uit zich bij mij in veel verschillende dingen doen, waarin uiteindelijk toch een rode draad te vinden is. Zo coach ik studenten met mijn bedrijf De Studentenmentor, ontwikkel ik trainingen en kaartspellen over persoonlijke groei en samen met mijn Syrische zakenpartner, ben ik voorzitter van verschillende stichtingen en teamleider bij Vluchtelingenwerk. Dat klinkt als van alles en nog wat, maar de rode draad hierin is dat ik graag informatie overbreng, mensen inspireer om het beste uit zichzelf te halen en hen help om hun plekje te vinden in deze complexe wereld. En dan maakt het mij niet uit of diegene een 35 jarige Eritrese man is of een 18 jarig oerhollands meisje, ik weet de unieke talenten van ieder persoon te vinden. 

Mijn nieuwste ambitie is om mijn eigen detacheringsbedrijf op te zetten voor mensen die net in Nederland zijn en moeilijk aan werkervaring kunnen komen door allerlei omstandigheden. Verder woon ik met veel plezier in Nijmegen met mijn twee lieve katten Beyaz en Lizzie.

Ik wil jullie hier vooral inspireren met blogs over (studie)loopbaan, keuzes daarin maken (of niet!) en talentontwikkeling (of eigenlijk talentontdekking), cultuur en soms ook een recensie van boeken die mij hebben geïnspireerd. Ik ben dol op Q&A’ s, dus voel je vooral vrij om je vragen rondom bovenstaande onderwerpen naar me te sturen!

Liefs, Eveline

Scroll naar boven