Grietje Voeten

Hai daar!
Mijn naam is Grietje en ik werk als bewustzijnstrainer vaak samen met Dionne, om ondernemers zoals jij mee te nemen op het pad van het moeiteloze ondernemerschap. In mijn Praktijk voor bezieling begeleid ik bewuste mensen in het contact maken met hun ware natuur en de essentie van de ziel. Ontdek hoe leuk het is als je jouw ziel handen en voeten kunt geven om écht een bezield leven te ervaren. Van een leuk leven naar een bezield leven! Dat kan via persoonlijke sessies, online trainingen of bijvoorbeeld via de gratis inspiratie op YouTube en Instagram.

Ook heb ik onlangs Planet Coherency opgericht, een online meditatieplatform op facebook waar bewuste mensen samenkomen om coherentie te activeren.
Daarnaast ben ik ook moeder van drie meiden en werk ik in een heerlijke praktijkruimte bij ons in de tuin. Dat is waar ik als ondernemer opgeladen van raak ?.

Graag breng ik jou de lichte en gemakkelijk toepasbare inspiratie via bijvoorbeeld blogs, zodat ook jij steeds dichter bij je ware natuur kunt blijven. Ontdek zelf hoe leuk je bent en hoe fijn de mensen om je heen, maar ook jouw klanten het vinden, als jij helemaal jij bent!

Ik wens je een fijn dagje!

Liefs, Grietje

Scroll naar boven