Blog Multipassionates

De sleutel tot verandering

‘Having Multiple strengths and passions can be a tremendous gift, as long as you embrace it’ – Marie Forleo.

EMBRACE IT
Daar ligt de sleutel.

Veel Multipassionates en Multipotentials hebben zich heel lang onbegrepen en anders gevoeld. Opmerkingen als: ‘Je kunt niet kiezen, je ben een opgever, je weet van veel dingen heel weinig, je bent een flierefluiter en doet maar wat’, zijn aan de orde van de dag.

Altijd maar vergeleken worden met mensen die zich ergens in hebben gespecialiseerd en jaar in jaar uit met hetzelfde bezig kunnen zijn, doet wat met je. Je gaat aan jezelf twijfelen en je ziet je eigen kwaliteiten en talenten niet meer. 

Tijd voor verandering!
En die verandering begint bij JOU. Bij het omarmen van wie je bent, van je veelzijdigheid, van je nieuwsgierigheid, je behoefte aan afwisseling, uitdaging en vernieuwing. Zodat je 100% jezelf kunt zijn en met volle teugen gaat genieten van je dynamische, veelzijdige en bruisende persoonlijkheid.

De tijd van concessies doen is voorbij en een nieuw tijdperk breekt aan: jij als Multipassionate mag er volledig zijn, je mag gaan staan voor wie je bent en je eigen behoeften serieus nemen. EMBRACE IT en OWN IT.

Dionne

P.S. Wil je graag andere Multipassionates ontmoeten?
Meld je dan aan voor de besloten MultiDonnas Facebookgroep.

Lees ook:

Oops, I did it again

Door Monique Daal. Het is weer tijd voor reflectie, iets wat ik graag doe en zeker zo aan het eind van het jaar. Terugblikken, opruimen, afscheid nemen, wat laat ik achter? Maar ook successen vieren, stilstaan bij mooie momenten, oogsten, wat neem ik mee? En al terugkijkend op het afgelopen jaar zag ik dat ik voor …

Oops, I did it again Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven