no-revisions-TbgCpLg4Spg-unsplash-2

Connect the dots training

Ontdek de rode draad in je bedrijf en creëer een bedrijf dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

Binnenkort kun je deze training online volgen.

Stop met zoeken naar die ene ultieme passie.
En je hoeft niet te kiezen voor een niche.
Ondernemen zonder hokje, hoe bevrijdend is dat?

Hoe verschillend de dingen ook zijn die jij doet, er zit altijd een rode draad in. Een overkoepelend thema, de kapstok in jouw bedrijf. En daar ligt precies de oplossing waar veelzijdige vrouwen naar op zoek zijn. Want als jij deze rode draad weet te pakken, dan is het ineens helemaal niet gek meer dat je allerlei ogenschijnlijk onlogische dingen door, naast en achter elkaar doet. 

In deze training gaan wij op zoek naar de rode draad in alles wat jij doet.  Alle ‘onlogische’ combinaties maak je logisch voor jezelf. Want als je dit kraakhelder hebt kun jij het ook duidelijk maken naar anderen.

Voor ideeën fonteinen, kansdenkers, snelle schakelaars, eeuwige studenten, innovators, verbinders, out-of-the-box denkers. Voor enthousiaste, veelzijdige vrouwen die niet in een hokje passen maar meerdere passies en talenten met elkaar willen combineren tot een uniek concept.

Voor jou als je

 • Energie krijgt van nieuwe dingen starten en iets afmaken niet je sterkste kant is.
 • Overstroomt van je de ideeën en niet kunt kiezen welk idee op te pakken.
 • Meerdere passies en talenten hebt en niet weet hoe dat met elkaar te combineren in één bedrijf.
 • Het gevoel hebt dat je alle kanten opvliegt in je bedrijf en focus mist. 
 • Gek wordt van opmerkingen van anderen zoals: 'Maak toch eens af waar je aan begint. Je geeft te snel op'.
 • Je weleens afvraagt of anderen je nog wel kunnen volgen. Dan doe je weer dit en dan doe je weer dat.
 • Het moeilijk vindt om antwoord te geven op de vraag: 'Wat doe je in het dagelijks leven of vertel eens iets over je bedrijf'. Het is namelijk niet één ding, maar vanalles.
 • Worstelt met je aanbod en niet weet je hoe je alles met elkaar combineert op je website?

Dan is deze Connect the dots training de oplossing voor jou!

Dat wat je doet is niet langer los zand maar vormt het een logisch geheel. Er komt focus, overzicht en stabiliteit in je bedrijf zonder te moeten kiezen tussen passies, interesses en talenten. Ondernemen zonder hokje, hoe bevrijdend is dat?

Wat haal je hieruit?

Je stopt met verdedigen
Je hoeft je niet langer te verdedigen dat je zoveel verschillende dingen doet en elke keer weer iets nieuws begint. Als iemand je vraagt: 'Wat doe je precies?'. Dan vertel je eerst je rode draad en daarna pas wat je allemaal doet. Wedden dat het ineens heel logisch is voor de ander. Je hebt zelfs kans dat mensen tegen je zeggen: Jij doet veel verschillende dingen maar bij jou is dat helemaal niet gek. Het klinkt heel logisch'.
Dat is een verademing toch? 

Je ervaart rust
Als je weet wat de rode draad is in alles wat je doet is er focus en overzicht in je bedrijf. Dat geeft rust in je koppie en dan is het helemaal niet gek als je weer eens wat nieuws verzint om te gaan doen. Dat nieuwe ding hang je aan het overkoepelende thema. En als je uitgekeken bent op iets, dan kun je dat gewoon weghalen of vervangen door iets anders waar je op dat moment wel weer enthousiast over bent.

Keuzes maak je met gemak
Je weet precies welk nieuw idee je kunt oppakken, parkeren of aan je neus voorbij laat gaan. Je maakt sneller, gemakkelijker en bewuster keuzes. Je creëert een onweerstaanbaar en logisch aanbod.

Collect the dots and connect them. Then share the connects with those around you. This is how a creative human works. Collecting, connecting and sharing

Amanda Palmer

Inhoud Connect the dots training

 • Een intake gesprek waarin je jouw passies en ideeën deelt én al een opdracht krijgt om je goed voor te bereiden op de training.
 • De live trainingsdag is op 9 december 2022 van 9.30 - 16.30 uur.
 • Een 1 op 1 coach sessie na de trainingsdag waarin je vragen kunt stellen en je rode draad kunt finetunen.

Kosten training

Deelnemen aan de Connect the dots training kost € 275,- exclusief btw.

Locatie

Trainings- en vergaderlocatie
Puur Pit
Hondsdonkseweg 3
4858RM Ulvenhout (vlakbij Breda).
Goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Tilburg of Breda. Gratis parkeren. 

Jouw trainers

Business coach Multipassionates

Dionne Hendriks

Ik ben Dionne, Multipassionate in hart en nieren en oprichter van Multidonnas.nl. Transformatie- en Business coach voor veelzijdige vrouwen die een bedrijf willen bouwen dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. 

De afgelopen vijf jaar heb ik al meer dan 100 Multipassionate vrouwen mogen helpen met het bouwen van hun bedrijf. En nog elke dag geniet ik van hun groei en ontwikkeling. Multipassionates hebben een andere aanpak nodig dan ondernemers die het heerlijk vinden om zich te specialiseren in één ding en daar jaar in jaar uit mee bezig te zijn. Soms jaloersmakend maar toch zou ik voor geen goud willen ruilen. Ik heb afwisseling nodig in mijn leven en geniet van steeds nieuwe dingen leren, ontdekken en creëren. Van verschillende passies met elkaar combineren tot iets unieks. Zo combineer ik mijn passie voor reizen en coaching en ga ik regelmatig op workation. 

Anne de la Croix

Anne de la Croix

Ik ben Anne, interdisciplinaire duizendpoot, ideeënfontein, en gesprekspyromaan. Ik ben een typische Multidonna vol merkwaardige carriéresprongen. Maar ik heb wél een heldere rode draad: het is altijd mijn missie om mensen tot zinvolle en reflectieve gesprekken aan te zetten.

Als ervaren en gediplomeerd docent/trainer stond ik voor groepen tieners, studenten, artsen in opleiding, promovendi, docenten en professoren. En in al die groepen begeleidde ik gesprekken waarbij iedereen gehoord werd en waarin van elkaar geleerd werd. Mijn stijl kenmerkt zich door mijn goed afgestemde voelsprieten voor groepsdynamiek, een flinke dosis humor en een arsenaal aan werkvormen om interactie op gang te brengen.

Veel gestelde vragen?

 • Ik heb nog geen eigen bedrijf, kan ik dan wel meedoen?
  Zeker kun je dan meedoen. Het is juist slim om voordat je begint je rode draad helder te hebben. Het geeft je zoveel focus en richting in je bedrijf en keuzes maken wordt een stuk gemakkelijker.
 • Wordt de training nog een andere keer gegeven?
  Die garantie geven we nooit. Omdat we niet weten waar we over een jaar staan met ons bedrijf. Dus wil je deze training niet missen, zorg dan dat je erbij bent.  

Vragen?

Stuur een mail naar dionne@multidonnas.nl

 

Scroll naar boven