Multidonna Multipassionate kansdenker

Een Multipassionate is een Kansdenker

Kansdenkers zijn mensen die altijd mogelijkheden zien, vol enthousiasme aan het werk gaan, een positieve energie brengen in overleggen, kansen aangrijpen, zichzelf doelen stellen om zich te ontwikkelen en vooruit te komen. Ze weten zich te herpakken bij teleurstellingen en werken aan een positieve mindset.

Multipassionates zijn kansdenkers. Wat een prachtig woord wat geheel de lading dekt en veel positiviteit uitstraalt. Kansdenkers ervaren het leven als een plaats van mogelijkheden om wensen, verlangens en doelen te realiseren. Te leren door reflecteren.

Kansdenkers zijn zich ervan bewust dat door te denken als ‘normaal’, de werkelijkheid zich ook aandient als ‘standaard’. Daarom zijn ze voortdurend op zoek naar het ‘anders denken’.

Kansdenkers zijn onmisbaar voor bedrijven, ze zorgen voor vooruitgang en ontwikkeling in een organisatie. Het zijn de mensen die hun doelen ‘bevlogen realiseren’. Kwaliteiten die ook voor ondernemers met een eigen bedrijf, super waardevol zijn.

MultiDonnas zijn Kansdenkers.

Zo, die kun je in je zak steken!

Dionne

P.S. Ontmoet je graag andere Kansdenkers?
Ken je de besloten MultiDonnas Facebookgroep al?

Lees ook:

Oops, I did it again

Door Monique Daal. Het is weer tijd voor reflectie, iets wat ik graag doe en zeker zo aan het eind van het jaar. Terugblikken, opruimen, afscheid nemen, wat laat ik achter? Maar ook successen vieren, stilstaan bij mooie momenten, oogsten, wat neem ik mee? En al terugkijkend op het afgelopen jaar zag ik dat ik voor …

Oops, I did it again Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven