MultiDonnas Multipassionates fotoshoot ondernemers

FOTOSHOOT ONDERNEMERS

HEB JIJ GENOEG LEUKE FOTO’S VAN JEZELF VOOR OP SOCIAL MEDIA OF JE WEBSITE?

Je hebt een mooi (persoonlijk) blog geschreven en je gaat vervolgens op zoek naar een bijpassende visual. Omdat je graag wil dat jouw volgers op Social Media je beter leren kennen wil je ook regelmatig een afbeelding van jezelf plaatsen. Je hebt behoefte aan een stapel nieuwe, frisse, spontane en natuurlijke foto’s.

Blij – serieus – uitbundig – ingetogen – dromerig – krachtig – kwetsbaar – puur – spontaan – natuurlijk – jezelf zijn

Je hoeft niet langer te zoeken naar de juiste afbeelding! Hoe fijn is dat?

fotoshoot voor ondernemers
Fotograaf Dionne Hendriks

WIE IS DIONNE?

Ik doe wat mij blijheid en vrijheid geeft! En ik inspireer collega ondernemers om ook heel bewust te kiezen voor wat hen vrijheid geeft. Want daarvoor ben je tenslotte ondernemer geworden!

Voor mij is vrijheid met een camera de natuur in gaan. Maar me ook vrij voelen vóór de camera. Vrijheid is voor mij ook zichtbaar zijn op Social Media zonder me daar onzeker over te voelen. Ik geloof in: What you see is what you get.

Ik heb een 5 jarige fotografie opleiding gevolgd en ik hou van het buitenleven, de natuur en de seizoenen. En daarom neem ik collega ondernemers graag mee de natuur in voor een fotoshoot. Of maak ik foto's in PuurPit, de mooie verbouwde schuur bij mijn huis.

Hoe werk ik?

Ik werk buiten en binnen!

Ik gebruik geen flitslicht maar maak gebruik van natuurlijk licht. Ik ben echt een buitenmens en daarom worden mijn foto’s vaak buiten gemaakt. Gelukkig heb ik ook een fijne locatie aan huis waar ik foto's kan maken.

Ik hou van naturel!

Ik hou niet van jezelf mooier of beter voordoen dan je bent. Gewoon jezelf zijn, ook op foto’s. Ik fotoshop weinig. Dus voor gladde strakke huidjes moet je niet bij mij zijn. Maar wil je een natuurlijke foto van jezelf, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik hou van spontaan en gek!

Poseren, ik heb er zelf een hekel aan. Doe eens gek! Volg je impuls, klim in die boom als dat je leuk lijkt, spring van die tak als je daar zin in hebt of spring in het water, het levert fantastisch materiaal op! En als dat niets voor jou is, dan mag je natuurlijk ook gewoon een rustig plekje zoeken wat bij jou past.

Ik hou van sereen, ingetogen!

Ik maak niet alleen foto’s waar je lachend op staat maar ik maak ook foto’s die je kunt gebruiken op Social Media als je bijvoorbeeld een kwetsbaar verhaalt deelt. Want ook die momenten zijn er in je leven.

Als dit alles je aanspreekt ben je van harte welkom voor een outdoor en indoor fotoshoot.

Kirsten van der Linden

Kirsten van der Linden

www.pipinoche.nl

Super aanrader om professionele foto’s te laten maken bij Dionne, ze weet je authentiek vast te leggen in een prachtige, inspirerende omgeving! Zeer blij met mijn reportage voor Pipinoche.

Fotoshoot ondernemers Multidonnas Multipassionates

Corry Markusse

www.bureaugrootsgroeien.nl

Ik ben een natuurmens en iedere keer als ik mezelf op andere foto’s terug zag had het iets stijfs, zakelijks, aangemeten. Dit wilde ik in een nieuwe serie echt niet meer; ik wilde mijzelf terug zien. Ik kreeg de gouden tip om bij Dionne langs te gaan. Een multipotentialite, net als ik. De klik was er direct en zij heeft mijn energie geweldig gevangen op beeld. Samen hebben we er een heerlijk ontspannen ochtend van gemaakt. Lekker in de natuur, samen vol ideeën en met een geweldig resultaat!

llmarielleiee

Marielle van der Burgt

www.thesensitiveway.com

Foto’s maken met Dionne is een feestje.
Doordat ze me bij haar thuis ontving was de sfeer meteen gemoedelijk en ontspannen. Met mooie plekken te over om foto’s te maken. Dionne vraagt, luistert, denkt mee en komt met ideeën voor de foto’s, die ze tussendoor ook laat zien om af te stemmen of dit is wat je zoekt. Ik kijk terug op fijne middag die hele mooie foto’s heeft opgeleverd.

Investering

Een fotoshoot van ongeveer 2 uur kost
 375,- euro exclusief BTW.
Je krijgt hiervoor ongeveer 15 foto’s die je kunt gebruiken voor Social Media of op je website.

Stel je eens voor hoe dat voor je is om zoveel leuke foto’s van jezelf te hebben!

Voel je YES dat lijkt me heel fijn, stuur me dan een mail en we maken een afspraak: dionne@multidonnas.nl

Outdoor fotoshoot Multidonnas Multipassionate

Kelly de Neve

www.kellydeneve.be

Het was een fantastische ervaring! We voelden ons welkom vanaf het eerste moment, jouw rust en de prachtige omgeving waren een topcombinatie om de zenuwen te laten verdwijnen.

MultiDonnas Multipassionate outdoor Fotoshoot

Marjolijn Knippels

www.marjolijnknippels.nl

Thuis bij Dionne was voor mij ook meteen ‘thuisvoelen’ bij Dionne. Ik zag als een berg op tegen de fotoshoot. Zichtbaarheid was nog wel een ding zeg maar. Maar zodra ze de deur opende kwam er een brede, vriendelijke lach op mij af die het ijs vrijwel direct liet smelten. Haar warmte, openheid en gemoedelijkheid stelde mij op mijn gemak. Ze nam me mee in haar ideeën en gaf aan dat als het niet oké voelde voor mij, we meteen de plannen zouden wijzigen. Na een paar wat onwennige foto’s voelde ik mezelf vrijer worden. Hing ik zelfs in de takken van de boom en zat ik in de kruiwagen. Ik ben super blij met het resultaat. En nòg blijer dat Dionne grotendeels mijn camera-bibbers heeft weggenomen. Het was geweldig! Pure, zachte kracht en soms een tikkeltje ondeugend. Helemaal zoals ik ben.

Outdoor fotoshoot ondernemers MultiDonna Multipassionate
Fotoshoot outdoor Multidonnas Multipassionate

Martine van Nieuwenhuyzen

www.martinevannieuwenhuyzen.nl

Gisteren ging ik op de foto bij ‘Thuis bij Dionne’. Op de foto gaan vind ik vreselijk. Zodra er een lens op mij gericht wordt, word ik zenuwachtig en bewust van elk spiertje in mijn gezicht. Gevolg…. altijd wat krampachtige foto’s. Maar dankzij Dionne ging ik na een tijdje toch ontspannen op de foto. Het lukte Dionne om mij de camera te doen vergeten.

Scroll naar boven