Multipassionate MultiDonna Multipotential

Hoe bouw je een bedrijf als Multipassionate ondernemer

Mijn ervaring als een Multipassionate ondernemer.

Wat een zoektocht is het geweest. Langs hoge pieken en diepe dalen ben ik gegaan. En als ik terug kijk weet ik precies hoe ik in die diepe dalen terecht kwam. Omdat ik keuzes maakte die niet dichtbij mezelf lagen. Omdat ik dacht dat anderen het beter wisten dan ik. Zij waren namelijk al daar waar ik ook wilde zijn! Zij hadden al een succesvol bedrijf opgebouwd. Zij hadden een methode die werkt. Dus hoppa die methode toepassen, dan zou ik ook daar wel komen. Dat werd me tenslotte beloofd. Niet voelend of datgene wat ik deed ook wel echt bij mij paste.

Ik verloor de verbinding met mezelf uit het oog. Ging daardoor over mijn eigen grenzen heen (ja, als grenzen-expert – één van mijn expertises – kan dat ook gewoon) en voelde me een waardeloze ondernemer. Alsof ik had gefaald. Alsof ondernemen niet voor mij was weggelegd.

Na elke val stond ik weer op om terug te gaan naar de verbinding met mezelf. Vandaar uit kon ik opnieuw instappen. En steeds verder op ontdekkingsreis gaan als ondernemer. En wauw wat heb ik veel ontdekt en geleerd op deze reis.

De sleutel
De sleutel ligt voor mij bij het in verbinding blijven met jezelf. En vandaaruit je bedrijf opbouwen. Op die manier creëer je een bedrijf dat naadloos aansluit bij wie je van nature bent. Dan pas ben je echt authentiek als ondernemer en onderscheidend!

Lijkt het je fijn om jouw bedrijf zo op te bouwen dat je elke stap die je zet, zet vanuit verbinding met jezelf in plaats van puur op wilskracht? Je volgt een stappenplan waarnaast je de vrijheid hebt om in eigen tempo en volledig op jouw manier je bedrijf vorm te geven. Op deze manier is ondernemen een feest, voelt het licht en geniet je van elke stap die je zet.

Wil je graag een bedrijf willen bouwen dat naadloos aansluit bij wie jij van nature bent en waarin jouw multi expertise tot uiting komt? Een traject waarin je groeit samen met gelijkgestemde Multipassionates en Multipotentials. Kijk dan eens bij de MultiDonnas Trainingen.

Dionne

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven