Als Multipassionate uit mijn jasje gegroeid

Als Multipassionate ben ik uit mijn jasje gegroeid

Mijn huidige jas voelt te krap

Ik heb zo ontzettend veel ideeën die ik niet tot uitvoer breng omdat ik denk dat niemand mij dan meer kan volgen. Dus zet ik er zelf de rem op, terwijl dat het laatste is wat ik wil als Multipassionate.

Ik heb juist behoefte aan het tegenover gestelde: voluit kunnen gaan!
Nieuwe ideeën uitwerken en in de wereld zetten. Ik pas niet in het hokje van één passie per persoon, ik heb heel veel hokjes nodig om plezier te houden in wat ik doe. Nieuwe dingen leren, ontdekken en ervaren, daar krijg ik energie van. Vooral creëren is waar ik dolgelukkig van word.

Samen met mijn business coach (ik blijf bijleren en investeren) heb ik de afgelopen weken gekeken naar hoe ik verder kan groeien met mijn bedrijf waarbij er ruimte is om nog meer toffe ideeën uit te werken en in de wereld te zetten. Samen met mijn energetisch coach heb ik gewerkt aan het loslaten van oude overtuigingen die mijn groei in de weg zitten. Zodat ik nog meer kan ondernemen op mijn voorwaarden.
Een veel ruimere jas ligt er voor me klaar.

Hoe zit het eigenlijk met jouw jas?
Zit ie nog lekker ruim?
Of voelt ie ook te krap?
Blijf je rond hobbelen met deze te krappe jas?
Of trek je een nieuwe jas aan?

Ik begrijp nu waarom ik zo graag een cape draag……

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven