Multipassionate MultiDonnas

Ik onderneem niet met de seizoenen

‘It’s the season to be jolly, lalalalala.’ De straten zijn verlicht met kerstversiering en de wanten en mutsen mogen uit de kast. Het is winter. In de natuur zie je dat dieren zich klaarmaken voor de kou met een dikkere vacht en de zaden in de grond worden beschermd door een deken van bladeren die van de bomen gevallen is.

Voor velen van ons is de winter het seizoen om terug te blikken op het afgelopen jaar, om naar binnen te keren en de rust en stilte op te zoeken. Ik vind het een prachtig gegeven om met de seizoenen te leven, maar ik heb er gewoon het geduld niet voor. Ik leef het liefst in de flow van het moment. Of het nou winter, zomer herfst of lente is, als het NU goed voelt om een nieuwe training te lanceren, dan doe ik dat.

Toch laten de seizoenen mij niet koud. Ik laat alleen mijn leven er niet door bepalen. Ik doe wat goed voelt en wanneer het goed voelt. De tijd dat ik me aanpas en me laat afremmen is voorbij.

Nee, ik onderneem niet met de seizoenen maar de seizoenen leven in mij. Niet in een vaste volgorde en niet op een vast moment. Maar het hele jaar dwars door elkaar.

Winter: Stilstaan bij wat ik wil en terugblikken.
Lente: Nieuwe creaties in de wereld brengen, het begin van iets nieuws.
Zomer: Volop laten bloeien en groeien.
Herfst: Loslaten wat niet meer bij me past.

In welk seizoen zit jij nu met je bedrijf?

Dionne

P.S. Ken je de gratis besloten Facebookgroep als vol met Multipassionates?

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven