Dionne Hendriks
Online training

Vind je droombaan als Multipassionate

Van jobhopper naar droombaan

Snel uitgekeken

Als Multipassionate heb je meerder passies, talenten, 1001 ideeën én een grote behoefte aan afwisseling, uitdaging en vernieuwing. Waar mensen in je omgeving misschien wel jaren bij eenzelfde werkgever blijven, wissel jij regelmatig van baan. En dat is ook nog eens jouw eigen keuze. Je bent snel uitgekeken en toe aan iets nieuws. Routine is niet jouw ding. Geef jouw maar iets nieuws en je gaat ervoor.

Niet iedereen begrijpt je. IK WEL. Voordat ik ondernemer werd, wisselde ik ook regelmatig van baan. Ik voelde me vaak wel een vreemde eend in de bijt. Waarom kan ik niet gewoon langer op één plek blijven werken? Wat is dat toch met mij?

Zelfkennis

Veel Multipassionates zijn jobhoppers geworden omdat ze onvoldoende zelfkennis hebben.

Je bent een snelle schakelaar, je ziet verbanden die anderen niet zien, je bent van meerdere markten thuis, je denkt out-of-the-box, hebt volop ideeën en je bent innovatief. Daarom is het belangrijk dat je een baan zoekt die bij je veelzijdige persoonlijkheid past. En daarvoor is zelfkennis noodzakelijk! 

Met deze online training vergroot jij jouw zelfkennis zodat je precies weet welke baan je op het lijf is geschreven en welke niet. Zodat je gericht kunt solliciteren. Het beste uit jezelf haalt. En je ook op de lange termijn voldoening haalt uit wat je doet. 

"Bridge the gap between your day job and your dream job"

Over de online training

Deze online training bestaat uit 4 video's. Je kunt deze thuis in je eigen tempo bekijken, op elk gewenst moment. En je kunt meteen starten.

Aan het einde van de training heb je een duidelijk overzicht van waar jouw droombaan aan moet voldoen. Je ziet dan in één oogopslag of een vacature bij je past of niet. Waardoor je heel gericht gaat solliciteren naar een baan waar jij ook op de lange termijn voldoening uithaalt. Een plek waar jij als Multipassionate helemaal tot je recht komt en je bijzondere talenten worden gewaardeerd.

Prijs

Deze online training kost tijdelijk € 97,- exclusief btw. Daarna gaat de prijs omhoog naar 129,- exclusief BTW.

Naast video's ontvang je ook een werkboek dat je kunt downloaden. Hierin staan opdrachten die jouw zelfkennis vergroten. 

Hoe fijn is het om tijdens het solliciteren duidelijk te kunnen communiceren wat voor jou belangrijk is, wat het jobhoppen jou opgeleverd heeft en waarom je denkt dat deze vacature voor jou weggelegd is. Zelfkennis vergroot je zelfvertrouwen. Het geeft focus, richting en het helpt bij het maken van keuzes. Het vergroot je kans op het vinden van jouw droombaan.

Jouw trainer

Business coach traject Mulltipassionates

Dionne Hendriks

Multipassionate in hart en nieren en oprichter van MultiDonnas.nl.

Als Business & Life Coach heb ik al meer dan 100 Multipassionate ondernemers met meerdere passies, talenten en 1001 ideeën, geholpen met het bouwen van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

De laatste vier jaar coach ik deze bruisende, enthousiaste, slimme en creatieve ondernemers. Denk aan coaches, trainers, grafisch ontwerpers, story tellers, trouwambtenaren, dagvoorzitters, virtual assistants, reisconsulenten, etc.

Wat hebben ze gemeen? Ze lopen niet het geijkte carrière pad. Combineren verschillende passies en talenten in hun werk of onderneming, zijn werknemer en ondernemer tegelijk, of hebben zelfs meerdere bedrijven.

Omdat niet alle Multipassionates ondernemer willen zijn heb ik deze training voor veelzijdige werknemers ontwikkeld! Je vindt hier ook tips van andere Multipassionate werknemers. 

Scroll naar boven