Multipassionate MultiDonnas

Meanderen als Multipassionate in je bedrijf

Meanderen

‘Mijn aanbod bestaat momenteel uit drie diensten’, zei ik tegen mijn eigen superwaardevolle mastermind groep waar ik maandelijks mee spar en brainstorm. Inmiddels zijn het geen collega ondernemers meer, maar zijn het mooie vriendschappen geworden waarin ook hele persoonlijke processen gedeeld worden.

‘Drie is momenteel teveel’, zei ik
‘Het aantal deelnemers aan mijn business coachtraject voor MultiDonnas groeit en groeit en ook de outdoor fotoshoots voor ondernemers, daar krijg ik veel aanvragen voor. Dat betekent dat ik keuzes moet maken wil ik alles goed kunnen blijven doen en er plezier in blijven houden’.

‘Daarom zet ik de bewaak je grenzen coaching even op een laag pitje’, vervolgde ik ‘en pak het weer op als er ruimte voor is of als ik er weer zin in heb’.

‘Je houdt van meanderen, Dionne’. Zei mijn collega vriendin.

Jaaaa dat is het woord MEANDEREN, dat is wat ik heerlijk vind in mijn huidige bedrijf en in mijn leven. De ruimte om mijn focus te kunnen verleggen naar wat op dat moment goed voelt. Meebewegen op de stroom van het leven, van het ondernemen, reageren op dat wat zich aandient. Focussen op dat waar ik op dat moment de meeste energie van krijg.

Dan is de Multipassionate in mij in zijn element. Dan slaat de verveling minder snel toe en heb ik dagelijks genoeg afwisseling.

Hoeveel ruimte heb jij in je leven en in je bedrijf om te meanderen?

Dionne

P.S. Wil je graag weten hoe je een bedrijf bouwt dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid?
Kijk dan een bij de MultiDonnas trainingen

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven