Als Multipassionate met je hoofd in de wolken

Met je Multipassionate hoofd in de wolken

Herijken? Ja natuurlijk doe ik dat ook:

·      Wat is de stand van zaken nu?
·      Sta ik nog achter wat ik doe?
·      Krijg ik er energie van?
·      Haal ik er voldoening uit?
·      Waar gaat mijn hart van in de fik?
·      Wat is strategisch een goede zet?
·      Wat zegt mijn intuitie?
·      Waar ga ik mee door en wat laat ik los?
·      En in welke vorm?

Er zijn zoveel mogelijkheden, dat ook ik af en toe even de boel op een rijtje moet zetten, HERIJKEN dus. Het is ook logisch als je als Multipassionate zoveel kunt en zoveel leuk vindt. Part of the deaI.

Wanneer is het bij mij tijd om te herijken? 
Als mijn hoofd overuren maakt en er minder uit mijn handen komt dan normaal. Mijn intuitie is dan ook in geen velden of wegen te bekennen. Althans zo lijkt het. Is natuurlijk niet waar… Het lijkt wel alsof ik met mijn hoofd in een wattige wolk rondloop. Ik weet niet precies hoe ik het moet omschrijven. Maar je snapt vast wel wat ik bedoel.

Iedere ondernemer moet zo nu en dan herijken. Ik denk wel dat Multipassionates daar vaker behoefte aan hebben omdat hun passies en interesses komen en weer gaan. Maar ook omdat er steeds nieuwe ideeën blijven komen. 

Als ik dit zo schrijf moet ik denken aan de quote: ‘Verandering is de enige constante in mijn leven’.

Vandaag kwam ik erachter wat mijn favoriete manier is van herijken. 
Wil je het weten?

Op de mountainbike. Vanochtend scheurde ik met een hoofd vol chaos door de bossen samen met mijn lief. Ik geloof dat ik begon met praten en niet meer gestopt ben. Hardop verwoorden van waar ik nu sta en waar ik naar toe wil met mijn bedrijf, bracht langzaam helderheid in mijn hoofd. Na anderhalf uur fietsen was ik eruit! Opeens was het daar. Ik weet wat ik ga doen. Ik weet hoe ik het ga aanpakken. YES.

Door te mountainbiken en letterlijk in beweging te komen maak ik ruimte in mijn hoofd om alles opnieuw een plekje te geven, waardoor er helderheid komt. En ooh wat was het fijn dat mijn lief, die zelf ook ondernemer is, een luisterend oor bood en me de juiste vragen stelde.

Wat is jouw favoriete manier van herijken?

Dionne

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven