MultiDonnas Multipassionate Multipotential

Multipotentialite, wat is dat?

Hoe één woord mijn leven veranderde
In deze niewsbrief vertel ik je zo meer over dit ene woord. Want ik ben benieuwd of je het gratis e-book kiezen met gemak al hebt gelezen en of het je heeft geholpen met het maken van keuzes: met welk idee ga je wel aan de slag en met welk idee niet?

Dat ene woord
Het begon met de TedTalk van Emilie Wapnick: ‘Why some of us don’t have one true calling’.
Ik luisterde en werd diep geraakt door haar woorden. Elk woord dat ze zei was raak. Ik was er gewoon stil van. Alle puzzelstukjes van de afgelopen jaren vielen op hun plek.

Ik heb niet één passie, niet één missie, niet één talent, niet één interesse, niet één idee, niet één website. En het is helemaal oké! Ik ben een Multipotentialite.Dat woord zal ik nooit meer vergeten. Waarom niet?

Volhouden
Ik heb de laatste jaren vaak te horen gekregen:

-Ga je nu weer wat anders doen?
-Zo kun je nooit een succesvol bedrijf opbouwen!
-Je moet het de kans geven.
-Zou je niet eerst het ene afmaken voordat je met het volgende begint?
-Je moet volhouden Dionne, doorzetten en niet opgeven.

En echt, geloof mij, ik heb het geprobeerd om door te gaan, om vol te houden. Maar diep vanbinnen voelde het onnatuurlijk en geforceerd. Ik begreep mezelf soms niet, laat staan dat mijn omgeving iets van mij begreep. Maar nu ik weet dat ik een Multipotentialite ben, voelt het niet langer alsof er iets mis met me is, maar het voelt juist heel krachtig.

Van Focus naar Multifocus
Nu ik niet meer focus op één onderwerp maar meerdere kanten en talenten van mezelf de ruimte geef om er ook te mogen zijn, voel ik eindelijk de ruimte en de vrijheid om een bedrijf te bouwen dat past bij mijn veelzijdige persoonlijkheid. Ik pas niet in het hokje van één passie per persoon en de tijd dat ik mezelf in een hokje prop omdat andere business coaches zeggen dat het de enige manier is om een succesvol bedrijf op te bouwen, is voorbij. Ik zie het ondernemerschap nu als een grote speeltuin waarin ik kan doen wat ik wil en waar ik blij van wordt. Los van hoe het hoort. Wat een feest en wat een vrijheid.

MultiDonnas
Omdat deze TedTalk zoveel met me heeft gedaan, heb ik gelijk een gratis besloten Facebook groep opgericht voor vrouwelijke Multipotentialites: MultiDonnas. Want ik weet zeker dat er nog veel meer veelzijdige mensen rondlopen zoals ik. En dat blijkt ook wel. De groep groeit elke week. Ook jij kunt gratis lid worden van deze groep vol met veelzijdige vrouwen. We inspireren elkaar, leren van elkaar, delen tips en er is volop herkenning.

Mijn Missie
Het is mijn missie om Multipassionates en Multipotentials te helpen met het bouwen van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid. Je hoeft namelijk niet te focussen op één ding of te kiezen voor een niche om een succesvol bedrijf te bouwen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. En ik zoek heel graag samen met jou een manier die voor jou werkt.

MultiDonnas Nieuwsbrief
Elke week stuur ik je een nieuwsbrief met tips en inspiratie zodat jij ook meer en meer je eigen pad kunt gaan lopen. Een Multidonna loopt namelijk niet het geijkte pad van A naar B maar neemt regelmatig een afslag. En soms is dat best zoeken naar hoe je dat dan vorm geeft in je bedrijf. Maar voor nu is één ding belangrijk:

Laat je niet langer in een hokje stoppen!
Je hebt zoveel kwaliteiten en talenten en die passen niet in de dat ene hokje van één passie per persoon. Omarm je veelzijdigheid. Dat is wie je bent!

Liefs Dionne

P.S. Ken je gratis besloten MultiDonnas Facebookgroep al?

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel […]

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven