rafaela-biazi-2N1lJCLrCj0-unsplash
Online workshop

Multistories voor Multipassionates

Authentieke en unieke verhalen schrijven die barsten van de eigenheid. 

Een deelnemer over deze workshop:
"Een 'must do'-workshop als je in no time een klare kijk op storytelling wil én de tools om meteen aan de slag te gaan!
Fun, energiek én tegelijkertijd raak en bij momenten ontroerend'.
Eve

Als multipassionate bulk je ongetwijfeld van de verhalen. Grappige anekdotes, mooie inzichten en enthousiaste nieuwe ontdekkingen.

Het liefst slinger je ze zo de wereld in én tegelijk is er waarschijnlijk dat stemmetje dat zegt: ‘Doe maar niet’.

Bang dat je met jouw hoeveelheid aan verhalen de ander overweldigt, er geen touw aan vast te knopen valt om nog maar te zwijgen over een rode draad.

Met als resultaat dat je ze niet vertelt, stil bent. Onzichtbaar bent.

Hoe zonde is dat?

Eeuwig zonde want we zitten te wachten op jouw verhaal. Juist verhalen geven jou (en je bedrijf) een smoel. Een verhaal vertelt wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij hier komt brengen.

Het juiste verhaal, op het juiste moment verteld, maakt een wereld van verschil. En is dat niet wat we willen: Hét verschil maken? Hoe groot of klein het ook is.

Dus hoogste tijd om die verhalen op te duikelen, af te stoffen, in een jasje te gieten wat fijn zit en vervolgens te delen in de vorm van een blog, een Social Media post,een video of podcast, etc.

Hoe fijn is het dan om te weten hóe je dit doet.

s-o-c-i-a-l-c-u-t-FluPNkHfCTs-unsplash

Een deelnemer over deze workshop:
"Het was een leerzame en inspirerende workshop waar de verhalen, die in je zitten, door Saakje naar boven worden gehaald. Door wat ik heb geleerd in de workshop, krijgen dagelijkse gebeurtenissen ook een eigen verhaal die de moeite waard zijn om te vertellen".
Vera Vandervesse

Wat gaan we doen?

Dat is precies waar deze workshop over gaat. Hoe jij op het juiste moment het juiste verhaal vertelt en dan op zo’n manier dat jij je er prettig bij voelt. Vrij en onbevangen.

Hoe gaan we dat doen?
We gaan verschillende soorten verhalen uitpluizen zodat jij bij elke gelegenheid het juiste verhaal uit jouw verhalenarsenaal kunt opdiepen. En binnen die verschillende soorten verhalen gaan we verschillende versies creëren. Een rijkelijke hoeveelheid verhalen om te mixen & matchen dus.

Je gaat onder andere leren welk verhalen je kunt inzetten om over te brengen wie jij bent. En welke verhalen laten zien waar jij voor staat. Maar ook verhalen waarmee jij belangrijke levenslessen/inzichten/transformaties op een manier weet over te brengen die de ander tot nadenken aanzet.

Welke verhaal vertel jij jezelf?
Voor dat we aan de slag gaan met jouw verhalen naar buiten brengen, gaan we eerst de focus naar binnen verplaatsen. We gaan kijken naar het verhaal dat je jezelf vertelt. De belemmerende overtuigingen die jij hebt over het delen van jouw verhalen. Want als je hierin een shift kunt maken dan ga je oneindig veel verhalen de wereld in slingeren. 

Resultaat

Na deze workshop weet jij precies bij welke gelegenheid jij welk verhaal kunt vertellen. En ook nog eens hoe je kunt variëren. Want als er één ding is waar een multipassionate van houdt is het wel variatie.

Hoe fijn is het dat je jouw kernboodschap op verschillende manieren kunt delen in plaats van steeds dezelfde pitch afdraaien. Met jouw multistories neem je anderen mee in je verhaal en deel je op een unieke en authentieke manier wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Allesbehalve saai dus!

Daarnaast leer je ook een verteltechniek zodat jij, op een manier die helemaal recht doet aan wie jij bent, je verhalen de wereld in kunt slingeren.

Je bent gewaarschuwd
Een waarschuwing is wel op z’n plek, als je eenmaal deze technieken in de vingers hebt, ga je overal verhalen in zien en is de kans groot dat je verhalenverslaafd gaat raken.

Wie geeft de workshop?

Saakje Bakker Multistories voor Multipassionates

Saakje Bakker is spreekmoed specialist, bedrijfskundig verwonderaar en faalkundige. Naast een groot liefhebber van improvisatietheater is ze ook een multipassionate in hart en nieren. Als afgestudeerd Storyteller maakt ze gebruik van verhalen om vrij en onbevangen te leren presteren en hoe je verhalen in een zakelijke context inzet.

Fotocredit: Saskia Beek Fotografie

Waar - Wanneer - Hoeveel?

Je hebt je kans gemist. Of toch niet helemaal? Deze interactieve live online workshop werd gegeven op 17 september 2020. Maar je kunt de opname van deze workshop - met korting - bekijken en alsnog die bodemloze put aan inspiratie ontdekken.

Ik wil graag de opname

Van € 67,- voor € 47,- exclusief btw Te bestellen tot 1 januari 2021

Scroll naar boven