Persoonlijke boost Multipassionates

ONE SESSION PERSONAL BOOST

Soms is één sessie al genoeg om het verschil te maken!

Zijn er van die momenten in je leven dat je denkt: 'En nu zou ik graag eens een coach willen spreken en kijken hoe ik dit anders kan aanpakken. Ik ben er helemaal klaar mee'? Je komt bijvoorbeeld steeds weer in hetzelfde gedoe terecht op je werk, in je bedrijf of in je privé-leven. Tijd om de vicieuze cirkel te doorbreken. Dat is precies waar een One session Personal Boost voor is.

"Maybe the journey isn't so much about becoming anything. Maybe it is about un-becoming everything that isn't really you. So you can be who you were meant to be in the first place".

Investering

Een online personal transformatie boost sessie van een uur kost 97,- exclusief btw. Nu tijdelijk met gratis opvolg sessie van 20 minuten.

Wie is jouw coach?

Mijn naam is Dionne Hendriks,
Multipassionate in hart en nieren én verliefd op persoonlijke ontwikkeling.

Ik geloof dat zakelijk succes en persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaan. Daarom coach ik niet alleen veelzijdige vrouwen op business vlak maar ook op persoonlijk vlak. Ik heb een internationale post HBO gecertificeerde coach opleiding gevolgd en vind het elke keer weer een cadeau om de transformatie te zien die mijn klanten in korte tijd doormaken.

Typisch Dionne

  • Enorme NEW freak in een OUDE boerderij. Ik hou van brocante én van nieuwe dingen leren, ontwikkelen, beleven en creëren. Woon samen met mijn lief en drie kinderen.

  • Smoorverliefd op Argentinië. De natuur, warme cultuur, het lekkere eten... Locatie-onafhankelijk werken is mijn streven zodat ik veel kan reizen.

  • What you see is what you get. Geen bla bla bla, gouden bergen of vette worsten. Transparantie en eerlijkheid, that's me!

  • Ukelele-leerling. Althans nu dan, dat kan volgende maand weer anders zijn. Dat is voor mij The multipassionate way of life. Dat is hoe ik wil leven!

  • Introverte extravert. Altijd met een vleugje humor en soms een tikje onhandigheid.

  • Pionier op mijn eigen pad. Een kronkelpad van A naar B met heel veel afslagen! Als iedereen linksaf gaat, ga ik naar rechts op zoek naar een nieuwe paden.

  • Spiritualiteit gaat voor mij over bewustzijn. Mijn intuïtie is mijn kompas en leidend in mijn leven en bedrijf.

  • Passies komen en gaan, maar 'persoonlijke ontwikkeling' blijft. Daar kun je me voor wakker maken. Ik volg regelmatig trainingen om mezelf te blijven ont-wikkelen.

Zij gingen je voor...

Multipassionate Marleen van der Velde

Marleen van der Velden

www.dankzijmarleen.nl

Ik heb een Personal Boost sessie van een uur gehad met Dionne en ze voelt precies aan welke vragen ze moet stellen om mij te confronteren met oude patronen die ik zelf niet meer zie. Ik realiseer me nu dat ik in relaties mijn verlangens niet uitspreek uit angst de verbinding met de ander te verliezen. Door vervolgens samen te kijken naar hoe nieuwe patronen eruit kunnen zien, kan ik andere keuzes maken. Ook als er op sommige momenten triggers worden aangeraakt die me onbewust weer richting oude patronen sturen, kan ik tijdig bijsturen of mezelf herpakken.

Celine Lustig

Celine Lusitg

www.pureinbalance.nl

Ik kwam bij Dionne met de vraag hoe ik de connectie met mijn echtgenoot kan verbeteren. We zijn beide druk met onze eigen bedrijven en zijn ouders van drie kinderen. Ik had het gevoel dat we uit elkaar aan het groeien waren. 

Dankzij Dionne kreeg ik een duidelijk beeld van wat voor mij belangrijk is in de relatie en hoe ik mijn behoefte op een constructieve manier kan delen met mijn echtgenoot. Zonder oordeel en met respect voor elkaar gevoelens.

Na slechts 2 coaching sessies konden mijn echtgenoot en ik weer connecten met elkaar op een diepere laag dan we in jaren hebben gedaan. De manier we nu met elkaar communiceren is enorm verbeterd. Dionne is een uitzonderlijk goede coach die snel naar de kern van het probleem gaat door scherpe vragen te stellen en te helpen de oplossing in mezelf te vinden om tot een duurzaam resultaat te komen.

Scroll naar boven