De nieuwe schuur

Welkom bij De Nieuwe Schuur

Toen wij op deze fantastisch plek in het buitengebied van Ulvenhout kwamen wonen zei ik meteen: 'Deze plek gaan we met anderen delen'. Het is een magische plek, gelegen aan een doodlopend weggetje naar het bos. Als je de straat inrijdt dan voel je meteen de rust en de ruimte. 

En dat is precies een thema wat je terug ziet in De Nieuwe Schuur: RUST en RUIMTE. 
Maar niet alleen in de schuur. Ook de boomgaard waar je gebruik van kunt maken straalt dit uit. In de boomgaard hebben we een kampvuur plek gecreëerd waar je met elkaar omheen kunt zitten. In de zomer staan de koeien aan de rand van het weiland nieuwsgierig naar je te kijken. Ook hoor je dan ooievaars klepperen op hun nest. Wil je tussendoor even een stukje wandelen in de natuur? Je loopt zo het bos in.

De sfeer van TOEN zie je in alles terug, maar wel met het comfort van NU.

De nieuwe schuur
De nieuwe schuur
De nieuwe schuur

Klein Puur Echt

De comfortabele ruimte met vloerverwarming is geschikt voor groepen van maximaal 12 personen. Bij mooi weer kun je ook buiten op het terras aan de grote tafel zitten. En rond het kampvuur staan 10 comfortabele stoelen voor een overleg of samenzijn. Er is een kleine keuken met koelkast en vaatwasser, koffie apparaat en waterkoker.

Wil jij graag genieten van een heerlijk stuk zelf gebakken taart? Van de homemade soep tijdens de lunch of van een brood vers uit de oven? Misschien wil je iets lekkers voor bij het kampvuuroverleg. Wij denken met je mee en leggen je graag in de watten.

Bij wie ben je te gast?

Mijn naam is Dionne Hendriks en al meer dan 10 jaar woon ik samen met mijn gezin op deze fantastische plek. En daar wil ik jou graag van mee laten genieten. 

Ik kook en bak graag en vind ik het heerlijk om dit voor anderen te doen. Dus jouw lunch maak ik met liefde en plezier klaar, net als die heerlijke geurende taart. Ooit ga ik een boek uitgeven met mijn lekkerste taart recepten. 

Naast mijn werk als coach, fotografeer ik graag. Dus als je het leuk vindt om mooie foto's te laten maken tijdens je verblijf in De Nieuwe Schuur, laat het me vooral weten. 

Dionne Hendriks

Locatie

Adres
Hondsdonkseweg 3
4858RM Ulvenhout AC

Tel: 06-18936559
Mail: dionne@dionnehendriks.nl

Openbaar vervoer
Goed bereikbaar met openbaar vervoer vanuit Tilburg en Breda. 5 minuten lopen van de bushalte naar De Nieuwe Schuur.

Wat is er mogelijk?

  • € 125,00 exclusief btw per dagdeel.
    Inclusief koffie/thee met iets lekkers.

Lunch

  • Basic:    € 13,90 p.p.
  • Luxe:     € 19,90 p.p.

Andere opties:

  • Kampvuur overleg of een teamsessie
  • Fotoshoot van het team of van jou als trainer/coach

Wil je hier meer over weten of heb je andere wensen? Mail dan naar: dionne@dionnehendriks.nl

De nieuwe schuur

Anderen

Carlotte en Pien van Energy Flow.
Wij hadden de eer om met 'Energy Flow' de ruimte als eerste te huren. Wat een prachtige, fijne plek. De ruimte bij Dionne is heel prettig en voelt fijn. Mooie, rustige, natuurlijke en warme uitstraling. Geweldig uitzicht en de omgeving is schitterend. En wat werden we hartelijk ontvangen door de gastvrouw, een hele lieve, enthousiaste dame. Wij komen zeker terug naar deze mooie plek.

Rianne van der Meijs, Coach en Trainer bij www.riannevandermeijs.nl
....

boomgaard
kampvuur overleg
boomgaard schuur
Scroll naar boven