Dionne Hendriks
Online training

Jouw Multipassionate talenten

Creëer een leven waarin jouw talenten ten volle benut worden zodat je moeiteloosheid ervaart, focus krijgt en krachtige keuzes maakt.

Verborgen schatten

Als Multipassionate heb je meerder passies, talenten, 1001 ideeën én een grote behoefte aan afwisseling, uitdaging en vernieuwing. 

In je omgeving zie je mensen die langere tijd bij een bedrijf blijven werken. Jij niet. Je bent vaak al vrij snel uitgekeken ergens en toe aan iets nieuws.

Of je bent ondernemer en start vol enthousiasme ergens aan maar na verloop van tijd dooft het innerlijk vuur toch een beetje uit. Er komt een nieuw idee langs waar je wel weer heel veel energie van krijgt en daar ga je....... Je focus wordt verlegd.

Aan iets nieuws beginnen dat lukt je goed, maar iets afmaken....... dat is andere koek.

In het kleine stukje tekst wat je net gelezen hebt zitten enorm veel talenten. Zie jij ze ook?

Leer jouw verborgen schatten kennen.

Zelfkennis is de sleutel

Er zijn drie hele bijzondere talenten die ik bij vrijwel elke Multipassionate voorbij zie komen maar waar ze zich totaal niet van bewust zijn. Naast dat je een snelle schakelaar bent, verbanden ziet die anderen niet zien, overal kansen en mogelijkheden ziet, oplossingsgericht bent, out-of-the-box denkt, volop ideeën hebt en innovatief bent. 

Als je je niet bewust bent van deze drie bijzondere talenten, hoe kun je ze dan voor je laten werken? Hoe kun je dan goede keuzes maken? Hoe kun je dan voorkomen dat je steeds in dezelfde valkuilen stapt? Hoe kun je dan het beste in jezelf naar boven halen? 

Tijd om jezelf beter te leren kennen met deze online training en je zelfkennis te vergroten. Of je nou gaat solliciteren of een eigen bedrijf hebt, in deze training gaan er heel veel kwartjes op hun plek vallen en ga jij andere keuzes maken. Je gaat staan voor wie je bent.  

Je talenten neem je overal mee naar toe!

Multipassionate Talenten

Over de online training

Deze online training bestaat uit 8 video's. Je kunt deze thuis in je eigen tempo bekijken, op elk gewenst moment. En je kunt meteen starten.

Aan het einde van deze online training heb je een heel duidelijk beeld van jouw unieke Multipassionate talenten. 

  • Je trekt je niets meer aan wat anderen van je vinden.
  • Als werknemer weet je precies welk werk je ook op de langere termijn voldoening geeft.
  • Je weet wat jou uniek maakt en waarmee jij je onderscheid van anderen.
  • Je beseft waar je valkuilen liggen zodat je er niet steeds weer in trapt.
  • Je maakt daadkrachtige keuzes omdat je weet wat ervoor nodig is om te floreren.
  • Je weet wat je wilt omdat je weet waar je goed in bent.
  • Je gaat heel gericht solliciteren.
  • Je weet waarom je dingen vaak niet afmaakt. (En dat heeft niets te maken met opgeven).
  • Je begrijpt waarom het kiezen voor een smalle niche voor jou als ondernemer niet werkt .

Prijs

Deze online training koop je nu voor slechts 97,- in plaats van 129,- euro euro exclusief btw.
Naast de video's ontvang je ook een werkboek dat je kunt downloaden. Hierin staan opdrachten die jouw zelfkennis en talentkennis te vergroten. 

Hoe fijn is het om tijdens het solliciteren duidelijk te kunnen communiceren wat jouw talenten zijn en wat ervoor nodig is om deze ten volle te benutten. Maar ook als je een eigen bedrijf start is het belangrijk om je bewust te zijn van je talenten. Een talent zegt niet alleen iets over wat je kunt, maar ook over wie jij bent. En juist daarmee onderscheid je jezelf in een overvolle markt.

Leer jouw verborgen schatten kennen!

Zij deden mee

Anne de la Croix
Voordat ik bij Dionne kwam, dacht ik dat ik een wispelturig, vluchtig, onrustig iemand was omdat ik me snel verveelde en vaak van project of baan wisselde.

Nu ik meer snap over multipassionates, voel ik me veel minder oordelend naar mezelf en kan ik beter begrijpen wat ik wil en waarom. En wat nog het mooiste is: ik hebgeleerd welke talenten ik heb doordat ik een multidonna ben.

Die talenten ben ik meer gaan inzetten en meer gaan benadrukken naar de buitenwereld en hebben ervoor gezorgd dat ik de laatste jaren echt geniet van mijn werk. Ik snap nu goed wat ik nodig heb om te kunnen floreren en in wat voor taken ik dus succesvol zal zijn. Als verbinder in samenwerkingsprojecten floreer ik nu, en als onderwijsinnovator kan ik al mijn ideeën kwijt.

De training heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter ken, slimmere keuzes maak en mijn manier van werken beter kan uitleggen aan anderen. Maar nog het belangrijkste: ik voel meer zelfvertrouwen en zit beter in mijn vel.
www.annedelacroix.nl

Marleen van der Velden
Ik wist in grote lijnen mijn talenten best te benoemen. Maar sinds ik de talententraining bij Dionne heb gevolgd ben ik me meer bewust van mijn unieke talenten als Multipassionate. Ik ben de positieve kant gaan zien van dingen die ik voorheen als lastig bestempelde. 

Bovendien is het onwijs helpend om in contact te komen met mensen die dit zelfde soort talenten hebben, want daardoor is het gevoel dat ik ‘raar’ ben volledig verdwenen.

Het heeft me niet alleen rust gebracht maar ik sta ook steviger in mijn schoenen waardoor ik me veel minder aan trek van anderen die zichzelf er niet in herkennen.

Het helpt me enorm in mijn eigen bedrijf: ik weet waar ik goed in ben en ik weet hoe ik mijn valkuilen vanuit een andere kant kan benaderen en positief kan inzetten.

Blij dat ik ingestapt ben.
www.dankzijmarleen.nl

Jouw trainer

Business coach traject Mulltipassionates

Dionne Hendriks

Multipassionate in hart en nieren en oprichter van MultiDonnas.nl.

Als Business & Life Coach heb ik al meer dan 100 Multipassionate ondernemers met meerdere passies, talenten en 1001 ideeën, geholpen met het bouwen van een bedrijf dat naadloos aansluit bij hun veelzijdige persoonlijkheid.

De laatste vijf jaar coach ik deze bruisende, enthousiaste, slimme en creatieve ondernemers. Denk aan coaches, trainers, grafisch ontwerpers, story tellers, trouwambtenaren, dagvoorzitters, virtual assistants, reisconsulenten, etc.

Wat hebben ze gemeen? Ze lopen niet het geijkte carrière pad. Combineren verschillende passies en talenten in hun werk of bedrijf, zijn werknemer en ondernemer tegelijk, of hebben zelfs meerdere bedrijven.

Toen ik mijn verborgen schatten ontdekte, kreeg mijn zelfvertrouwen een boost, maakte ik andere keuzes en ging ik staan voor wat voor mij belangrijk is. Ik weet wat ervoor nodig is om het beste in mezelf naar boven te halen. Ook al snapt mijn omgeving hier helemaal niets van. Ook al maak ik anderen keuzes dan anderen. 

 

Scroll naar boven