Header_training

Trainingen voor professionals

Brief aan een MultiDonna Multipassionate

Multidonnas Tribe

Korte omschrijving

mastermind voor multipassionates

Online multipassionates mastermind

Een mastermind is een groeiversneller voor je bedrijf. Voor ondernemers die een klankbord en sparringpartner zoeken omdat ze twijfelen over hun aanbod, ideeën, website, hun why. Je leert van mij, mijn ervaring en kennis maar ook van andere Multipassionate ondernemers.

brainstorm sessie voor Multipassionate ondernemers

1-op-1 brainstorm sessie

Er zit geen groei meer in je bedrijf en je vliegt alle kanten op. Je mist focus, richting en weet niet meer wat te kiezen. Tijd om terug naar de basis te gaan en van daaruit opnieuw gaan bouwen aan dat bedrijf dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

Online Pinterest training voor Multipassionates

Pinterest training

Pinterest is super interessant voor Multipassionate ondernemers die graag meerdere producten en diensten aanbieden en met verschillende doelgroepen werkt. Een manier om je online zichtbaarheid te vergroten op een groeiend platform.

Online training: Jouw idee in 5 weken online

Jouw idee in 5 weken online

Wil je op korte termijn één van jouw toffe ideeën uitwerken en er een mooi online product of dienst van maken, zonder meteen te investeren in een dure online academie? In deze online power training ga je ervaren dat je veel meer kunt in 5 weken dan je denkt, stap je uit je comfortzone en kom je in actie.

fotoshoot voor ondernemers

Fotoshoot voor ondernemers

Wil je graag foto’s voor op je website of op je Social Media kanalen? Hou je ook van pure en natuurlijke foto’s waarop je helemaal jezelf bent. Geen geforceerde of geposeerde foto’s maar gewoon lekker spontaan. Ik neem je graag mee de natuur in voor een fotoshoot.

Scroll naar boven