Multipassionates Multipotentials Multidonnas

Waarom maak ik eigenlijk nooit iets af?

Een half uur,
Was ik stil.
Diepe zucht,
‘Er is niets mis met mij’.

HET MOMENT WAAROP ALLE PUZZELSTUKJES OP HUN PLEK VIELEN.
Mijn hele leven voel ik me al anders. Ik kon er alleen geen woorden aan geven. Ik vroeg me steeds af:

– Waarom maak ik eigenlijk nooit iets echt af?

– Waarom ga ik nu weer iets anders doen?

– Waarom heb ik zoveel afwisseling nodig?

– Waarom volg ik een opleiding, cursus of training en doe ik er verder niets mee?

– Waarom heb ik niet één ding waar ik vol voor ga?

– Waarom vind ik zo snel iets saai?

– Waarom wil ik me steeds weer in iets anders verdiepen?

– Waarom kunnen anderen dat wel en ik niet?

– Wat is er mis met mij?


Zo anders was ik dus niet…
Aan dat ‘anders voelen’ kwam abrupt een einde toen ik een TedTalk voorbij zag komen: ‘Why some of us don’t have one true calling’. Elk woord ging over mij. BAM, alles was raak! Het ene na het andere puzzelstukje viel op zijn plek.

Zo zit het!
Ik begreep opeens waarom ik mijn hele bedrijf had omgegooid omdat ik niet happy meer was als ondernemer.
Ik heb de laatste jaren hele waardevolle dingen geleerd van andere coaches maar ik was klaar met de adviezen over hoe je een succesvol bedrijf bouwt, die niet bij mij pasten. Ik besloot alles wat niet goed voor mij voelde overboord te gooien en een bedrijf te starten waarin ik 100% mezelf kan zijn, 100% mijn eigen weg ga en 100% mijn intuïtie volg. Ik laat me door niets en niemand meer afremmen of begrenzen, die tijd is voorbij. Ik nam afscheid van hoe het ‘hoort’ en ben gaan ondernemen vanuit mijn hart, ik ben gaan doen wat goed voelt. En dat betekent dat ik me niet langer alleen focus op één ding (Grenzen bewaken), maar dat ik meerdere dingen naast elkaar doe. Ik heb een multifocus.

MultiFocus
Ik werk als Business coach voor Multipassionate ondernemers en ik fotograaf pue ondernemers die niet van toeters en bellen houden, maar vooral zichzelf willen zijn voor de camera. Ik geef diverse trainingen op het gebied van persoonlijk ontwikkeling en business, ik organiseer kampvuur bijeenkomsten en help vrouwen die moeite hebben met het bewaken van hun grenzen om zichzelf belangrijk te maken. Heerlijk afwisselend en divers. Dat is wat ik nodig heb in mijn bedrijf: voldoende afwisseling en ruimte om nieuwe dingen te creëren.

Wat een opluchting
Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld als ondernemer, zo vrij gevoeld! Ik heb nog nooit zoveel fijne klanten gehad! Ondernemen heeft nog nooit zo licht en sprankelend gevoeld. Want dit is wie ik in hart en nieren ben: een Multipotential, een Multipassionate.

MultiDonnas
Omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben die zo in elkaar zit, heb ik een gratis besloten Facebook community opgericht: MultiDonnas. Een plek waar jij als vrouwelijke Multipotential en Multipassionate je thuis voelt en volledig jezelf kunt zijn. Waar niemand raar opkijkt als je niet het geijkte pad van A naar B loopt maar regelmatig een afslag neemt. Waar niemand verbaasd is als je weer eens iets anders gaat doen. Waar je begrepen wordt en waar je verhalen van anderen herkent. In deze groep kom je erachter dat je niet langer hoeft te vechten tegen wie je van nature bent, maar dat je jezelf en je veelzijdigheid mag omarmen en dat je trots mag zijn op wie je bent.

Ben jij ook een echte, maar dan ook een echte MultiDonna? Meld je dan gratis aan: MultiDonnas

Dionne

P.S. DOE DE TEST
Als je zeker wilt weten of je een Multipotential of Multipassionate bent, doe dan de test ‘Ben ik een Multipassionate?

Lees ook:

Oops, I did it again

Door Monique Daal. Het is weer tijd voor reflectie, iets wat ik graag doe en zeker zo aan het eind van het jaar. Terugblikken, opruimen, afscheid nemen, wat laat ik achter? Maar ook successen vieren, stilstaan bij mooie momenten, oogsten, wat neem ik mee? En al terugkijkend op het afgelopen jaar zag ik dat ik voor …

Oops, I did it again Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven