Welkom in de online omgeving van MultiDonnas

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende trainingen. 

Online training 'Grenzen bewaken'.

Bewaak je grenzen

Grenzen aangeven en bewaken geeft rust, tijd, energie en ruimte voor jezelf, maar vooral een gevoel van vrijheid! In plaats van op de automatische piloot JA zeggen leer je heel bewust te kiezen voor waar je JA en NEE tegen zegt. Jij beslist waar je je kostbare tijd en energie aan besteedt.

Online Pinterest training voor Multipassionates

Pinterest training

Pinterest is super interessant voor jou als Multipassionate ondernemers wanneer je meerdere producten en diensten aanbiedt en met verschillende doelgroepen werkt. De manier om je online zichtbaarheid te vergroten op een nog groeiend platform en verkeer naar je website te generen.

Kapstoktraining Multipassionates Multidonnas

Kapstok training Multipassionates

Ontdek de rode draad in je bedrijf? De kapstok waar je meerdere producten en diensten aan kunt hangen. Werken vanuit een rode draad geeft focus en richting en zorgt ervoor dat je niet alle kanten op vliegt als Multipassionate ondernemer met een grote behoefte aan afwisseling.

Brief aan een MultiDonna Multipassionate

MultiDonnas Tribe

Speciaal voor de opening van het MultiDonnas platform hebben we een uniek programma samengesteld voor Multipassionates: met een kampvuuravond om andere MultiDonnas live te ontmoeten, live online masterclasses en nog veel meer waar jij als Multipassionate blij van wordt.

Business coaching voor Multipassionates

Mix & Match Club

Wil je als Multipassionate een bedrijf bouwen dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid en ben je op zoek naar een compleet business coachings traject? Lees dan alles over deze online (gecombineerd met offline) training van vier maanden waarin je een stevige basis neerzet voor je bedrijf. 

DSC_6089-panorama

JOUW TALENTEN LEREN KENNEN

Weet je dat Multipassionates hele bijzondere talenten hebben maar er zich niet altijd van bewust zijn? Daarmee doen ze zichzelf vaak tekort. Want als je weet wat je talenten zijn, dan kun je deze heel bewust gaan inzetten in je werk of je bedrijf. Werken vanuit je talent is het mooiste wat er is!

MasterclassKiezenmetGemak

Masterclass Kiezen met Gemak

Wil je een idee binnen een korte tijd uitwerken of lanceren? Dat kan, mits je er vol voor gaat en weet met welk idee je aan de slag gaat. In deze masterclass leer ik je hoe je met gemak kunt kiezen als je tientallen ideeën voor je hebt liggen.

MasterclassKiezenmetGemak
Scroll naar boven