aditya-saxena-_mIXHvl_wzA-unsplash-2

Wil je weten wat deze MultiDonna zei?

‘Wat een bevrijding’, zei ze.
En ze is niet de enige.

In de MultiDonnas besloten Facebookgroep zitten inmiddels meer dan 1200 Multipassionates. De groep groeit gestaag door. En ik lees regelmatig hoe blij deze veelzijdige vrouwen zijn dat er een groep is met mensen zoals zij! Ze gebruiken woorden als: thuiskomen, een verademing, een opluchting en zelfs een bevrijding.

Ik ben wel benieuwd hoe jij erachter bent gekomen dat je een Multipassionate bent? Wat deed dat met je? Hoe voelde jij je? Stuur me gerust een mail.

Het is mooi om te zien wat herkenning en – nog belangrijker – erkenning met je doet als mens. Zeker als je jezelf lange tijd niet hebt begrepen of je je onbegrepen hebt gevoeld. Op het moment dat je erachter komt dat je een Multipassionate bent, ga je terugkijken op je leven en de keuzes die je hebt gemaakt. En dan valt het ene kwartje na het andere kwartje. 
 
Daarna komen de vragen
Ik hoor het van veel MultiDonnas: ze begrijpen zichzelf opeens een stuk beter en het oordeel wat ze over zichzelf hadden (ik maak ook niks af, ik geef te snel op) verdwijnt naar de achtergrond. Maar dan komen vragen als:

  • Hoe doe ik dat dan in mijn bedrijf?
  • Kan ik alles met elkaar combineren?
  • Heb ik dan één of meer websites nodig?
  • Ik heb 1001 ideeën, waar ga ik voor?
  • Hoe kan ik hier mijn geld mee verdienen?
  • Dat kan toch niet allemaal? Of toch wel?
  • Hoe ga ik om met mijn grote behoefte aan afwisseling?
  • Wat is de rode draad in alles wat ik doe?

Op zulke momenten heb je behoefte aan mensen die je begrijpen. Andere veelzijdige ondernemers die er ook middenin zitten of er juist al langere tijd mee bezig zijn en de nodige ervaring hebben opgedaan. Die je niet veroordelen omdat je ‘niet kiest’ of omdat je ‘weer wat anders’ gaat doen. Die snappen hoe het bij jou werkt. En die je feedback en tips geven én tegelijkertijd ook scherpe vragen stellen. Zodat jij steeds helderder krijgt hoe jij je bedrijf vormt kunt geven. Anderen kijken tenslotte door hún bril, vanuit hún expertise en vanuit hún eerdere ervaringen.

Dat is precies waarom een mastermind zo waardevol is. Deze Multipassionate mastermind is niet voor niets een onderdeel van de 6-weekse training in de MultiDonnas Tribe. 
 
Ongevraagde adviezen
Het is essentieel om je te omringen met mensen die hetzelfde willen als jij. Regelmatig krijg ik (vaak ongevraagde) adviezen en het eerste wat ik me afvraag:

  • Is deze persoon ondernemer?
  • Is deze persoon verder dan ik ben met mijn bedrijf?

Als beide NEE is, dan laat ik het advies lekker aan me voorbijgaan. Het brengt me niet meer aan de wiebel. Zo fijn. En dat is wat ik jou ook gun: stevig in je schoenen staan en eigen keuzes maken. 

Wil je ook meer helderheid in welke kant je op wilt met je bedrijf en lijkt het je fijn om hierover te sparren met mij en andere MultiDonnas? 
Dit is wat Angela schreef na deelname aan de mastermind:

‘Voordat ik in de Mastermind stapte was ik best onzeker geworden van alles wat ik voorbij zag komen op Social Media over hoe je moet ondernemen. Over de zogenaamde snelweg van A naar B die leidt tot succes en veel geld verdienen. Over de juiste strategieën en methodes….. Ik vond het een verademing dat me in de MultiDonnas Mastermind niets werd opgelegd maar er juist de ruimte was om het totaal op mijn eigen manier te doen. Zo blijf ik dichtbij mezelf als ondernemer en plezier houden in wat ik doe’. 

Wil jij net als Angela stappen zetten in je bedrijf en toch dichtbij jezelf blijven? Kijk dan bij de MultiDonnas Tribe waarin ik je 6 weken lang begeleid bij het bouwen van een bedrijf dat naadloos aansluit bij je veelzijdige persoonlijkheid.

Speciaal voor de opening van het MultiDonnas platform heb ik een unieke, veelzijdige training samengesteld voor Multipassionate ondernemers. Deze training bestaat uit verschillende onderdelen waarvan één de Mastermind is. Ik heb gezien hoe waardevol het is om te kunnen sparren en een klankboord te hebben. Ik heb gezien hoe de deelnemers aan de Mastermind stappen zetten, niet langer dingen uit de weg gaan, uit hun comfortzone stappen en krachtige keuzes maken. Zo ontzettend waardevol. 

Doe je mee? We starten 25 augustus 2020 met de MultiDonnas Tribe.
In verband met de opening van het MultiDonnas platform krijg jij zomaar tijdelijk € 100,- korting.

Dionne

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven