Multipassionate Multidonna zoekende

Ze is haar hele leven al zoekende, dat schiet toch niet op

“Die is haar hele leven al zoekende”, zei mijn echtgenoot afgelopen week.

Ik voelde het oordeel in zijn woorden. Ik weet dat veel Multipassionates vervelende opmerkingen krijgen vanuit hun omgeving, zoals: ‘Ga je nu al weer iets anders doen, zou je niet eerst het ene afmaken voordat je aan het volgende begint, je weet niet wat je wilt”. 

En ongetwijfeld ook de opmerking zoals mijn echtgenoot vanochtend maakte. Ik zei tegen hem: “Je kunt er ook op een andere manier naar kijken: ‘Ze wil zich haar hele leven blijven ontwikkelen, blijven leren en blijven ontdekken, dat is toch geweldig?‘. Toen was het even stil en zei hij: ‘Ja, je hebt een punt’.

Ga je je kwaliteiten zien als Multipassionate, dan raken de opmerkingen vanuit je omgeving je veel minder. Dan kun je het veel meer zien als een beperkende gedachte van de ander die niet begrijpt hoe jij als Multipassionate in elkaar zit en wat je behoeften zijn. 

100% jezelf zijn als Multipassionate is een voorwaarde voor geluk. 100% jezelf zijn begint met accepteren dat je bent zoals je bent. Ook al ben je de enige in je omgeving.

Sluit je daarom aan bij de gratis MultiDonnas Facebookgroep. Hier vind je herkenning, erkenning en voelt het als thuiskomen bij jezelf: The Multipassionate way of life.

Dionne

Lees ook:

Niemandsland

Niemandsland De fase tussen: oud klopt niet meer én nieuw is nog onduidelijk. Als een bootje op een woeste zee, zonder koers. Deinend op de golven. Geen land in zicht. Niemandsland Ik had een hekel aan je. Ik wilde er niet zijn. Saai, stom, zwak, fout. Ik oordeelde over jou. Wilde ervan weg, zo snel …

Niemandsland Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven