Personal Coaching Multipassionates

Voel jij je vaak onbegrepen?

Het liefst pak ik elke kans die voorbij komt! Het leven is te mooi om kansen aan je voorbij te laten gaan. Maar niet iedereen denkt en doet op die manier. En ik kan dat soms moeilijk begrijpen. Altijd maar bezig zijn met die bezwaren. Pffff not my cup of tea. Is er een bezwaar, dan zorgen we toch voor een oplossing?

Dat is onderdeel van mijn personality style. Mijn eerste filter is kansen zien en kansen pakken. 
Nou kunnen we als Multipassionates wel met elkaar roepen dat we ons onbegrepen voelen door de omgeving, maar is het ook niet andersom?

Oordelen we ook niet op de mensen die overal bezwaren inzien? Niet even enthousiast zijn als jij, niet in het diepe springen en doen, maar tijd nodig hebben om na te denken voordat er een beslissing wordt genomen?

Ik heb dat oordelen ook volop gedaan! 
En jij? 
Niet echt goed voor de relatie.

Daarom was ik zo enthousiast toen ik me ging verdiepen in de verschillende personality styles. Er ontstond wederzijds begrip. Hij begrijpt mij met mijn uitspattingen en wilde ideeën veel beter. En ik begrijp hem beter met zijn rustig de tijd nemen om dingen te overwegen.

En wat kunnen we veel van elkaar leren. Sinds we dat zien zijn er zoveel minder conflicten in de relatie. Lachen we om elkaar en hebben we mooie gesprekken over de verschillen. Er is meer verbinding en wederzijds begrip. We staan niet meer loodrecht tegenover elkaar maar naast elkaar! Ondanks de verschillen.

En dat door het volgen van een training over personality styles. 
En nu mag ik de training zelf geven en kan ik mijn kennis en ervaring met je delen. Op naar 24 september 2021!

Meer info over de training over jouw personality style.

Lees ook:

Oops, I did it again

Door Monique Daal. Het is weer tijd voor reflectie, iets wat ik graag doe en zeker zo aan het eind van het jaar. Terugblikken, opruimen, afscheid nemen, wat laat ik achter? Maar ook successen vieren, stilstaan bij mooie momenten, oogsten, wat neem ik mee? En al terugkijkend op het afgelopen jaar zag ik dat ik voor …

Oops, I did it again Lees verder »

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life. Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates. Life & Business coach & Fotograaf.

Dionne Hendriks

In love with The Multipassionate Way of Life.
Pionier en oprichtster van het platform MultiDonnas.nl, the place to go voor vrouwelijke Multipassionates.
Life & Business coach & Fotograaf.

Scroll naar boven